Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana drugiej klasy technikum na drugą klasę liceum.

nerff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś otrzymałem promocję do drugiej klasy technikum, lecz obecny profil mnie nie interesuje i chciałbym zmienić to na drugą klasę liceum. Dziś byłem w sekretariacie i pani powiedziała mi, że to niemożliwe, ponieważ prawo tak mówi i jedynie mogę się przenieść do pierwszej klasy liceum. Nie chcę być rok w plecy. Jak pytałem kolegów z liceum to różnicy programowej praktycznie nie ma, albo jest mała i mógłbym to nadrobić. Można coś zrobić, aby jednak przenieść się do tej drugiej klasy? Jakiś test kwalifikacyjny czy coś w tym rodzaju ? Nie chce marnować roku. Mógłbym nawet zaliczać cały rok jeżeli jest taka potrzeba.

Opublikowano

Możesz sobie  płakać i tupać a i tak według prawa trafisz tylko  do pierwszej klasy liceum jeśli  nie jesteś uczniem wyjątkowo uzdolnionym.

Tylko w wyjątkowych przypadkach można zmienić na równorzędną ty nie masz takiej możliwości.    

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Parę lata temu mój znajomy miał odwrotny problem do twojego, zdał do drugiej klasy liceum, ale stwierdził że nie pasuję mu liceum i chce przejść do technikum.

Okazało się że nie ma z tym problemu, musiał tylko zaliczyć wszystkie testy z zajęć technicznych od początku roku klasy pierwszej w jakimś określonym czasie, więc teoretycznie jest możliwość zmiany kierunku nauczania.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 23.06.2017 o 18:06, Ktosiu napisał:

Możesz sobie  płakać i tupać a i tak według prawa trafisz tylko  do pierwszej klasy liceum jeśli  nie jesteś uczniem wyjątkowo uzdolnionym.

Tylko w wyjątkowych przypadkach można zmienić na równorzędną ty nie masz takiej możliwości.    

@Ktosiu Jak się chuja znasz to się nie odzywaj xD  Poszedłem do drugiego liceum i mnie przyjeli bez żadnego pierdolenia. Ba! Nie podobał mi się kierunek tego liceum i wróciłem do tego liceum w którym na początku mnie nie przyjeli, gadałem z Dyrektor, a nie wicedyrektor jak wcześniej i się udało ;) Więc następnym razem weź nie otwieraj mordy,  bo przez takie pierdolenie wprowadzasz ludzi w błąd.

Opublikowano
5 minut temu, nerff napisał:

@Ktosiu Jak się chuja znasz to się nie odzywaj xD  Poszedłem do drugiego liceum i mnie przyjeli bez żadnego pierdolenia. Ba! Nie podobał mi się kierunek tego liceum i wróciłem do tego liceum w którym na początku mnie nie przyjeli, gadałem z Dyrektor, a nie wicedyrektor jak wcześniej i się udało ;) Więc następnym razem weź nie otwieraj mordy,  bo przez takie pierdolenie wprowadzasz ludzi w błąd.

@nerff musiales jakies testy zaliczac? Kiedy sie przeniosles?

Opublikowano
5 minut temu, Etaku napisał:

@nerff musiales jakies testy zaliczac? Kiedy sie przeniosles?

0 testów, raz sie przenosiłem na początku września, a drugi raz tydzień temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...