Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt w pliku na kopanie, naprawianie kilofa oraz odkladanie zlota na Craftcore

RyboSZeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam pytanie. Posiada ktos może taki skrypt, który sam kopie, naprawia kilof i odklada zloto po jakims czasie do skrzynki na CraftCore? Jesli tak to prosilbym o podanie. Z gory dziekuje :)

Opublikowano

Nie ten dział, dział skrypty tyczy się skryptów z pluginu Skript.

Poza tym w skrypcie nie zrobisz tego, ponieważ nie masz możliwości wgrania go na ftp craftcore'a.

Opublikowano

RyboSZek musisz posiadać

• Skrypt (.ahk) na kopanie. ~ Odwołaj się do punktu trzeciego
  • Skrypt (na klawiature) aby gracz sie przesuwal do skrzynki. ~  Odwołaj się do punktu trzeciego.
  • Program nawet był owy na internecie gdzieś , który miał możliwość nagrania interakcji związanych z myszką (np. klikanie oraz przesuwanie)

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Niestety nie zrobisz tego ponieważ CraftCore blokuje różne tego typu rzeczy 

PS: Nie wież w filmy na YouTube Bo oni to wszystko montują i nie kupuj tego// prędzej czy później będzie to na necie :)

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Uuu, byczek się wkradł xD 

Cytat

wież 

9 godzin temu, RyboSZeK napisał:

Chodzi mi o skrypt w .ahk 

Na youtubie są skrypty Co same kopią i naprawiaja Ale nie ma z odkladaniem złota

Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Cytat

Nie ten dział, dział skrypty tyczy się skryptów z pluginu Skript.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...