Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie szybko i bezpiecznie sprzedać skiny?

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, nie siedze od dluzszego czasu w temacie csa a potrzebuje sprzedac pare skinow. Jakie strony teraz są godne zaufania? Interesuje mnie jak najwiekszy zysk, szybki i bezpieczny przelew. Wiem że napewno jest opskins, bitskins.

Dodam że mam 17 lat więc wolałbym uniknąć dawania jakiegokolwiek dowodu tozsamosci (slyszalem ze sa strony ktore wymagaja tego przy ''grubszej'' sprzedazy). Dzieki za pomoc.

Opublikowano

Dlaczego nie wybierzesz opskins? Łatwy, szybki przelew na paypala, sprzedaję/kupuję tam skiny od 3 lat.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

ale tam chyba trzeba dawac dowod tozsamosci.

zalozmy ze zaloze konto na paypala, przeleje tam hajs i potem z paypala moge wyplacic na konto bankowe rodzicow?

jeszcze jedna sprawa - przy jakim sianie trzeba dawac dowod na opskinsach? bo na tej stronie chyba najwiecej dostane

Opublikowano

Sprzedałem już tam 4 kosy o wartości 100-380$, nie musiałem nic podawać czy potwierdzać.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...