Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin citizens

erynos2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam problem z pluginem citizens. Wczoraj normalnie sobie grałem na moim serwerze i tworzyłem rózne npc z róznymi skinami a dzisiaj wchodze i chcę zrobić NPC no i kiedy go robie to on mi sie stworzy ale nie ma skina... wczoraj stworzyłem (np) npc "kowal" i był na nim skin (nawet ładny) a dzis wpisuje ./npc create kowal i nic. steav tak jest z innymi npc jak np mój tez nie działa bo mam alex :(

A ponadto npcty które zrobiłem wczoraj mają skina!! wczoraj zrobiłem 3 ładne npcty i mają one skina chodzą normalnie itp a kiedy tworze takie same jak one to już się tworzą steavy lub alex a ja potrzebuje też innych npc więc prosiłbym was o pomoc w naprawie tego problemu. Chce dodać ,że jak wchodzę w zakładkę plugins i klikam "remove" na plugin Citizent to zdejmuje go i pobieram go od nowa ale jest tak samo. Proszę was pomóżcie ;D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...