Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwsteczniający się aim i skill

Nightday96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Niestety mam pewien problem. Odkąd wbiłem Gold Nova 1 (Po długim wychodzeniu z silvera) zauważyłem, że gram co raz słabiej np. Grając z silverami 5-6 zauważam że zawsze w tabeli są wyżej ode mnie zwykle jestem na 3-4 miejscu a czasem na ostatnim mając 8-15 zabójstw, a będąc w s5 i 6 trzaskałem po 40. Grając deathmatch'e zdobywałem 450-500+ punktów, teraz ledwo połowę z tego. Kolejnymi rzeczami z którymi sobie nie radzę to np. Rushujący ct z p90 który są na naszym spawnie jak mamy wbijać na longa (na dd2) albo ogólnie rushujący ct bo gdzie nie pójdziemy to oni bez sprawdzania niczego lecą na nas z tymi p90 albo Snajperzy z AWP którzy najbardziej mnie wkurzają bo zanim ja w nich trafię to leżę. Gram codziennie po 2-4 mecze. W czym jest problem? 

Opublikowano

Po prostu grac wiecej, ogladac pro graczy, jakies wskazowki.
CT z P90 jak macie wbijac longa. No sorry ale jak wbijacie na pelnej longa to nie ma szans zeby ktos z CT byl szybciej na waszym spawnie zanim wy zdazycie longa przejac. 1 osoba zawsze zostaje na plecach i sprawdza takie rzeczy, skoro teammaci tego nie ogarniaja to rob to ty, typ rashuje to ma odrazu dostac headshota bo to on wybiega a ty jestes wcelowany wiec masz przewage.
Snajperzy z AWP - rob tzw "shoulder peek" czyli wychylasz tylko ramie -> typ strzela -> wychylasz na niego i go zabijasz. ewentualnie uzywaj smokow, fleszy aby ich odciac, np na duscie smoke na mid box i juz cie nie sciagnie, jak wbijacie gale to flesz na site i flesz na auto i tez awp sie musi wycofac.

Na forum nikt cie grac nie nauczy, poogladaj poradniki, graj aim mapy, dm, ucz sie movementu, trenuj aima. Jezeli to nie da skutku to zmien ustawienia, moze za duzy sens, inna rozdzialka? Ustaw sobie gre tak zeby ci sie dobrze gralo. wszystko samo przyjdzie z czasem tylko trzeba grac i ogladac lepszych jak graja elo

Opublikowano

Graj sobie codziennie pół godzinnki na serwerach duels, retake, bhop, dm i mapkach z workshopu jak aimbotz. Ogladaj demka prosow na takich pugach 5n5 (np. z fpla) lub streamy. Jest jeszcze opcja wykupienia boomeo 10$ gdzie masz zapewnione serwery duels oraz prefire (sztos) jak i poradniki prosow.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano
3 godziny temu, Sparrow33 napisał:

Najprostsza metoda na raszujacych - fleszyk i bajo baj.

Czy ja wiem, rzucisz nie w czas i leżysz, a o to łatwo.

Najprościej będzie się wcelować tyle, że defensywniej np jak raszują tunele na duscie, to nie siedzisz w nich tylko cofasz lekko przed, na t spawn, na twojej randze wątpię, że to sprawdzą, a jak sprawdzą to na pewno nie dostaniesz głowy z tym crosshair placementem. Najważniejsze to nie ustawiać się w prostych miejscówkach, ani też za często w tej samej. Łatwiej wytłumaczyć nie potrafię.

Opublikowano
Dnia 30.06.2017 o 20:58, Nyggative napisał:

Czy ja wiem, rzucisz nie w czas i leżysz, a o to łatwo.

Najprościej będzie się wcelować tyle, że defensywniej np jak raszują tunele na duscie, to nie siedzisz w nich tylko cofasz lekko przed, na t spawn, na twojej randze wątpię, że to sprawdzą, a jak sprawdzą to na pewno nie dostaniesz głowy z tym crosshair placementem. Najważniejsze to nie ustawiać się w prostych miejscówkach, ani też za często w tej samej. Łatwiej wytłumaczyć nie potrafię.

Tyle, że oni raszują zawsze mida będąc w ct gdy np. wygrają pistoletówkę i mają kasę albo przy 2 przegranej rundzie i robią tak dopóki nie będą mogli mieć AWP. Taka ta dzisiaj gra na goldach 2. 

Opublikowano
11 godzin temu, Nightday96 napisał:

Tyle, że oni raszują zawsze mida będąc w ct gdy np. wygrają pistoletówkę i mają kasę albo przy 2 przegranej rundzie i robią tak dopóki nie będą mogli mieć AWP. Taka ta dzisiaj gra na goldach 2. 

Mnie to zawsze denerwowało, jest taki snajper w goldzie co nic nie umie, ale się wceluje i Ciebie zabije bez problemu xD.

No trzeba zacząć grać eco, nie ma siły

Opublikowano

Musisz wczuć się w rozgrywkę i przewidywać ruchy przeciwnej drużyny. Ciężko Ci pomóc w tej sytuacji, ponieważ większość aspektów zależy od Ciebie, aczkolwiek myślę, że po paru grach poradzisz sobie i będziesz zdobywać następne rangi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...