Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie zarobki z własnego serwera ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje postawienie takiego dobrego serwera prywatnego , jak to dokładnie wygląda oraz co najważniejsze jakie są zarobki z takiego serwera :) ? Myślę właśnie o stworzeniu nowego serwera ale chce się właśnie dowiedzieć co i jak :) czekam na odpowiedź 

Opublikowano

Najpierw to musisz mieć pojęcie o tworzeniu serwerów, edycji plików etc.

Jeśli chcesz dobry serwer, to możesz wydać nawet 1k za maszynę, do tego ts forum itd

Zarobki, jak zarobki, będzie dobry serwer oraz stabilny, to zarobki mogę być dobre, mieć dużo graczy online, a w IS nie za drogie rzeczy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano
3 godziny temu, ShaU napisał:

Najpierw to musisz mieć pojęcie o tworzeniu serwerów, edycji plików etc.

No właśnie , szczerzę mówiąc jestem zielony w tej sprawię , gdzię mogę nauczyć się jak to się robi itp ??

Opublikowano
1 godzinę temu, pawlok1111 napisał:

No właśnie , szczerzę mówiąc jestem zielony w tej sprawię , gdzię mogę nauczyć się jak to się robi itp ??

Takie trochę śmieszne jest to co piszesz, a gdzie możesz się tego nauczyć? Przecież napisałeś temat w dziale Metin 2 - Tworzenie serverów prywatnych. To może tutaj poszukaj :P

Opublikowano
34 minuty temu, Szlasz napisał:

Takie trochę śmieszne jest to co piszesz, a gdzie możesz się tego nauczyć? Przecież napisałeś temat w dziale Metin 2 - Tworzenie serverów prywatnych. To może tutaj poszukaj :P

No ale czy z tego forum się wszystkiego dowiem ;) ? I jak zacząć możecie podać jakiś link jak zacząć w tworzeniu itp

Opublikowano
14 minut temu, pawlok1111 napisał:

No ale czy z tego forum się wszystkiego dowiem ;) ? I jak zacząć możecie podać jakiś link jak zacząć w tworzeniu itp

Wysłałem ci na PW

Opublikowano

Polecam zaczac od poradnikow Paszki ktory robi je na YT. Czesto rowniez pomaga na GG jak czegos nie rozumiesz. Jednak jak masz plany na stawianie swojego prywatnego serwa to radze ogolnie uczyc sie programowac i robic wlasne systemy niz opierac sie na tym co jest na necie i slepo implementowac gotowce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...