Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] thresh czy gp

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myslicie lepszy thresh wymasterowany do 700k i skill no mozna powiedziec montage powinno byc xD czy gp taki skill 3/10 i byc po prostu otp ?

Opublikowano

no to wiem chodzi o to ze dobrze mi sie gra na topie i supie tylko ze threshem no mam chcec dobic ten 1mil ale mi sie nie chce a na topie tak ciekawiej z deczka jest

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde, takie porównania są chyba najbardziej bezsensowne na całym forum.

To są postacie, których się po prostu nie porównuje. Działają całkiem inaczej i chodzą w całkiem inne miejsca. Jeśli przyjemniej Ci się gra na topie to graj typ GPkiem, a jak będziesz chciał iść supporta to pickniesz thresha. Nie da się ich inaczej porównać pod względem który jest lepszy, bo thresh > gp na supporcie, a gp > thresh na topie.

Opublikowano

Zależy, thresh zawsze będzie miał impact na grę jeśli jest wymasterowany i gracz ma "mózg", z gp'kiem jest trochę inaczej, bo co z tego że ogarniasz jak bez wyfarmienia/fed'a jesteś useless, a wrócić do gry jest prawie niemożliwe, sam napisałeś gp taki 3/10 ale otp. Thresh ma większy impact na grę mimo wszystko, biorąc pod samą wagę postać, a takiego gp'ka na top'ie zawsze można czymś innym w team'ie zastąpić. Thresh to dobry syf do stałej gry, poza tym jungle'a i supp to dwie najważniejsze role w drużynie, to i tak kwestia inwidualna. Poza tym, to pytanie brzmi jak "lepsze złoto, czy gówno?" ja osobiście nie wiem jak Tobie sięjuż "nie chcę" grać thresh'em, tą postacią nie da się nudzić. Thresh nie jest dynamiczną postacią, więc może to tego kwestia. Ja bym został przy thresh'u, a na top'ie nigdy nie wiadomo co dostaniesz i jak będzie z gank'ami, a jako thresh możesz to wszystko kontrolować, to zależy jakei masz priorytety, wygrywanie gier, czy po prostu zwykła gra.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• Creative zmienił(a) tytuł na [Champ] thresh czy gp
  • Creative zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...