Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat i pare informacji

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, necrobot, ninjabot i gomanager2  ALE jak będziesz często używał to twoje konto zostanie "oznaczone" że coś nie halo. necrobot nie puści bota jeśli twoje konto będzie oznaczone. Gomanager chyba też ale nie daję reki uciąć. W przypadku ninjabot nie wiem. Jaki jest najlepszy? Cieżko określić. Zależy od configu. Na gomanager co ja wstawiłem na forum to masz config na exp 120k exp/h, na ninjabot możesz snipować i atakować gymy, necrobot hmm... chyba najbezpieczniejszy bot. Przetestuj sobie te 3 boty i sam się dowiesz jaki ci odpowiada. Tyle z mojej strony.

Opublikowano
4 godziny temu, karol20x20 napisał:

@wampiros6nie moge pobrać configu do Gomanager jakiś błąd wyskakuje i nie moge sie zalogować wyskakuje invalid username or password

Na spokojnie sobie poczytaj cały temat. Wszystko jest wyjaśnione. Chyba nie ma tam niczego czego bym nie napomknął więc wróć do tematu i poczytaj sobie ;) a co do tego linku to sobie skopiuj. Nie klikaj na niego bo nie chce przenieść(jakieś zabezpieczenia czy coś)

Opublikowano

Z moich spostrzeżeń tak z 1,5 h na gomanager tygodniowo styknie. Możesz i mniej oraz rzadziej. Ja jak ribiłem dzień w dzień po 1-3 h to oznaczało mi konto aż po czasie ban. Zanim oznaczyli i zbanowali to minął miesiac. Można uznać że boty to taki energetyk aby łapać rzadkie pokemony. Możesz pójść też w taki układ, że bocisz godzinę a półgodziny snipiesz. Tyle pamiętaj abyś przed snipieniem uzpierał z 50 pokeballi. Snipienie rób osobnym programem. Nie paniętam jak on się nazywa ale pewnie coś znajdziesz w necie. Z góry mówię, że za bana nie odpowiadam. Robisz to na własną odpowiedzialność.

Opublikowano

Snipe czyli polowanie na rzadkie pokemony. Nie jestem pewien jak to dokładnie działa ale rzuca w pokemona ktory jest x km od ciebie  pokebalem i go zbiera. Rzuca aby nie było temp bana za przemieszczanie się. Snipienie- łapanie rzadkich pokemonów . Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić

Opublikowano
7 godzin temu, karol20x20 napisał:

A jaka byś polecił inna lokalizację oprócz tej co jest w configu do łapania pokemonów?

Nie mogę znaleźć nic dobrego do snipienia polecasz coś?

od snipienia to masz stronki. Ze stronkami to musisz sobie poszukać bo ja nie siedzę w snipieniu. Oni podają pozycje i tym się kieruj. do snipienia pobierz sobie program. Kiedy snipiesz to nie exp bo będzie ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...