Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PTR-SERV24.PL | Stabilny | Darmowy | Serwer od graczy dla graczy!

BatonKozaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic specjalnego to wy nie macie. Darmowość i stabilność w 21 wieku w 2017 roku to troche mało.

Pomieszanie ikonek to dla mnie bardzo duży błąd stylistyczny.

Nie wiem który to już Twój projekt, lecz postaram sie na tamte nie patrzeć.

Narazie neutral, powodzenia, życze sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
13 minut temu, Pantoflarzek napisał:

Nic specjalnego to wy nie macie. Darmowość i stabilność w 21 wieku w 2017 roku to troche mało.

Pomieszanie ikonek to dla mnie bardzo duży błąd stylistyczny.

Nie wiem który to już Twój projekt, lecz postaram sie na tamte nie patrzeć.

Narazie neutral, powodzenia, życze sukcesów.

Nie jest to mój projekt :) Ja tylko wrzuciłem reklamę Ts'a,ponieważ grywam na serwerze z tego ts'a :)

Ale dzięki za Opinię :)

Opublikowano
Dnia 23.06.2017 o 19:21, zdzichu13221 napisał:

Bot na Poczekalni jest za głośno 

Ikonki są ale każda jest inna 

a poza tym Teamspeak wygląda estetycznie 

Napisałem do Właściciela.Powiedział,że ściszy bota.Co do ikonek widziałem,że Administracyjne,rejestracyjne,wiekowe są w takim samym stylu.Rangi gier są w inymm,ale wszystko z wyjątkiem 2 też w tym samym stylu.A raczej rang 4fun nikt nie będzie miał wszystkich w tym samym stylu skoro jest ich naprawdę dużo :)

Tymczasem zapraszam na Team Speak'a :) 

Opublikowano

Nie podoba mi się wygląd TeamSpeak'a, spacery wyglądają okropnie, po prostu nie mogę na to patrzeć ale to oczywiście jest kwestia gustu.
Według mnie strefa gier powinna być bardziej rozbudowana nie tylko po jednym kanale dla każdej gry.

Przez wygląd oceniam 4/10, ale powodzenia w rozwoju i mam nadzieję że to zmienicie.

Opublikowano
20 godzin temu, Mesharsky napisał:

Nie podoba mi się wygląd TeamSpeak'a, spacery wyglądają okropnie, po prostu nie mogę na to patrzeć ale to oczywiście jest kwestia gustu.
Według mnie strefa gier powinna być bardziej rozbudowana nie tylko po jednym kanale dla każdej gry.

Przez wygląd oceniam 4/10, ale powodzenia w rozwoju i mam nadzieję że to zmienicie.

Jeśli mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź jeśli chodzi o spacery abym mógł bardziej objaśnić właścicielowi co się nie podoba, żeby to poprawił :)

Co do strefy gier przekazałem mu informację. Strefa gier zostanie rozbudowana :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...