Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal problem z dodaniem karty

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ze jak chce dodać moją karte bankową do Paypal to mi takie coś wyskakuje PayPal problem z dodaniem karty wie ktoś może o co chodzi i kartę bankową posiadam z Alior Bank 

graphic.png

Opublikowano

Pewnie masz zły rodzaj karty, sprawdź sobei czy karta spełnia warunki dodania. Bankomatowa zwykle służy tylko do wypłat a nie do bankowości internetowej.  Powinna być ELECTRON, DEBIT albo podobnego typu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
25 minut temu, Ktosiu napisał:

Pewnie masz zły rodzaj karty, sprawdź sobei czy karta spełnia warunki dodania. Bankomatowa zwykle służy tylko do wypłat a nie do bankowości internetowej.  Powinna być ELECTRON, DEBIT albo podobnego typu. 

ja mam masterCard i debit 

graphic.png

Opublikowano
Dnia 20.06.2017 o 10:54, mafleszyn napisał:

A w jakim banku masz konto, może to właśnie jest problemem? Ja mam w mBanku i wszystko bardzo dobrze wszystko hula. Podaje się karte, pobiera i w zasadzie nic dodać nic ująć. Z wypłatą środków tez niema problemu. Zwykle dochodzą na konto bankowe w ciągu 1-2 dni roboczych.

Podobnie powinno być w Nest Banku, który też ma w swojej ofercie kartę Visa.

ja mam alior bank tylko ja kiedyś robiłem konto i przyszedł mi ten kod a pozniej tą kartę zanulowałem i nie wiem  może w tym kłopot jest 

graphic.png

Opublikowano

Z tego co czytam na necie to z alior bank sa problemy. Teraz zobaczylem rok zalozenia banku 2008 i wszystko jasne. Mlody bank dopiero takze nie spodziewaj sie szybkich transakcji po nich. Nawet sie nie dziwie jak z dodaniem karty sa problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...