Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoże ktoś znaleźć model głośnika ?

Amove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś tam znalazłem Głośnik wszystko pięknie  cudnie,ale okazało się że po wyczerpaniu (rozładowaniu głośnika) nie dało się go ponownie naładować, po prostu się nie ładował, odpuściłem sobie go naprawianie bo mi się po prostu nie chciało,dziś sobie tak postanowiłem wdrążyć się w ten głośnik i znaleźć przyczynę dlaczego nie chce się naładować ..Ale nie mogę znaleźć modelu tego głośnika ..dlatego proszę was o pomoc z tym

PHILIPS żeby nie było

Będę niezmiernie wdzięczny za wszelką pomoc.

Snapchat-420886315.jpg

Snapchat-1161770283.jpg

Snapchat-1630837285.jpg

Opublikowano

Skoro go nawet nie otwierałeś to wcale nie szukałeś przyczyńmy uszkodzenia, pewnie moduł ładowania. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

No ale co mu to da jak nie ma pojęcia o elektronice i co mierzyć w środku by naprawić.  

Głośnik to jakiś z serii SBT

Opublikowano

To jak zamierzasz naprawić? Samo się nie naprawi bez rozkręcenia. 

Opublikowano
3 godziny temu, Ktosiu napisał:

No ale co mu to da jak nie ma pojęcia o elektronice i co mierzyć w środku by naprawić.  

Głośnik to jakiś z serii SBT

No ale ja nie mówiłem o multimetrze tylko o zwykły mierniku USB który wystarczy wpiać do zasilacza i pokazuje nam prąd ładowania. Ale chwilowo to nie istotne. Autor musi zobaczyć bebechy, bo regulator ładowania może być okey a np ogniwo może być walnięte. 

Deus vult

Opublikowano

Chciałbym się też dowiedzieć co to za model, czy jest sens tracić na to czas, czy to tania rzecz czy też nie ,ale dobra zajrzę i popatrzę

Opublikowano

Czytać też trzeba cie nauczyć ? Napisałem  wyżej , numeru sobie szukaj sam , pewnie pisze w środku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...