Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMT2 Pliki stworzenie/udostępnienie (Zapłacę)

ciechanrap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, historia rozpoczyna się kilka lat temu, gdy jako jeszcze uczeń gimbazy otrzymuję od kolegi pendrive z muzyką do zgrania a tam klient DragonMT2, od tamtej pory grałem tam nieprzerwanie jakieś 3 lata, serwer upada wkońcu ja z racji ukończenia gimnazjum przestałem grać z braku czasu, dziś siedząc z sędziwymi już kolegami przy ognisku wspominamy jak wbijaliśmy się sobie na spoty, te mapki i trudności, więc teraz sedno, potrzebuje pliki tego serwera 1:1 oryginalne lub stworzone przez kogoś ale 1:1, za pomoc jestem w stanie zapłacić godziwe wynagrodzenie , chcemy sobie poprostu pograć jak kiedyś, uprzedzając nie nie będe odgrzewał starego kotleta, nie spotkacie dragona w prezentacjach. Jesli ktoś ma wiedzę i umiejętności aby marzenie stało się realne proszę o wiadomość , wszelkie sprawy dotyczące wynagrodzenia kieruj na PW. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ym wątpie że dorwiesz gdzieś te pliki lub że ktoś ci je wykona.

Opublikowano
12 godzin temu, Lajk™ napisał:

Ym wątpie że dorwiesz gdzieś te pliki lub że ktoś ci je wykona.

Wiem że to nie będzie proste ale mam taką chęć zagrać jeszcze raz z ziomkami na hamachi, koszty nie graja roli

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aryman wykonał rework Pandory w skali 1:1, a z plików Pandory do Dragona daleko nie ma, pewnie też byłby w stanie je wykonać.

74f31dbf1675f.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Ups... zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...