Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie on-line w wieku 15 lat

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako iż zbliżają się wakacje chciałbym odciążyć rodziców z mojego kieszonkowego (remont domu itp.) i w trakcie nich chciałbym sam sobie na nie zapracować on-line na jakieś duperele.

Szukając trochę informacji o tym natknąłem się na m.in. wypełnianie ankiet, wszedłem na pierwszą stronę od góry ( http://www.surveycompare.pl ) i zacząłem czytać. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć na czym polegają ankiety darmowe i płatne? Różnica w wynagrodzeniu jest duża, ale nie wiem na czym to polega. Poza tym jest tam napisane, że ogólnie znaczna większość firm wymaga ukończonych 16 lat, na koncie paypal mam podany wiek 21 lat, jeśli podam wiek z PayPal'a (tak czy tak fałszywy) to będą oni to jakoś weryfikować?

Może macie jakieś inne strony do zarabiania on-line nie będąc osobą pełnoletnią?

Posiadam konto bankowe i konto PayPal.

Wiem, że kiedyś gdzieś tutaj był taki temat, ale za cholerę nie mogę go znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...