Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ten internet to jakiś niemiły żart?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W skrócie opiszę problem...

Mój internet:

Plus,mobilny,LTE

Wiem że większość po przeczytaniu powyższej linijki napisze:

LTE to g****o zmień internet...

Ale tu nie oto chodzi, a chodzi o PING I POBIERANIE. Nie wiem jakim cudem ale żadnych zmian w PINGU nie widzę jak mam pobieranie na STEAM 5 mb/s 2 mb/s 1 mb/s 500 kb/s a nawet  100 kb/s i wtedy kiedy dostaję zawału 50 kb/s i mniej (wtedy ZGON) PING jest cały czas taki sam 

PING W CS:GO

EU WEST,EAST - 70-90 

POLAND -  40-60

A żadnej różnicy nie widzę...

Kolega ma w CS:GO taki sam PING jak ja no tak troszkę się zmienia a pobieranie ma o niebo lepsze.

Zaraz mi tu pewnie jakiś Janusz wyskoczy że mam mało MB w pakiecie, ale skoro było 5 mb/s to te 60 mb w pakiecie powinno być.

INTERNET JEST BEZ LIMITU

Sorry że temat jest 2x ale nie da się usunąć a strona chodzi mi tak wolno że wystawiłem przez przypadek 2 razy.

Opublikowano

Nie wiem w czym widzisz problem poza kupieniem sobie nie polecanego łącza internetowego który zależy tylko od lokalizacji i dostępności nadajnika, pośrednio też od ilości użytkowników. 

Problem rozwiązuj sobei z dostawcą bo nikt nie jest w stanie zrobić cokolwiek. Kup wzmacniacz czy antenę kierunkową to może będzie działał lepiej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...