Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitory

creyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

1.Właśnie podpiąłem 2 monitor i coś jest chyba nie tak. Gdy gram na 1 i klikam coś na 2 to gra na 1 mi się zamyka. Wie ktoś jak to naprawić??

2.Zastanawiam się nad kupnem 3 dobrego monitora ponieważ moje obecne to graty Coś do 1200zł...

3.Mam problem z monitorem Samsung syncmaster sa350... Gdy chce zmienić rozdzielczość wykrywa ekran jako Urządzenie wyświetlające na: HDMI i nie mogę dać większej rozdzielczości od 1024 x 768

Opublikowano
  1. Tak to jest. Masz grę na jednym, robisz coś na drugim to gra się minimalizuje. Tak to niestety jest. Podobno jest jakiś program, który to "naprawia", ale nie patrzyłem na niego. Możesz też w grę grać w oknie, wtedy nie powinno minimalizować.
  2. Jaki masz PC? Jakieś większe wymagania do monitora? Za 999zł możesz kupić LG- 21:9, matryca IPS, 29 cali- 2560x1080. Dobre kolory, duży kąt widzenia. Zależy od PC jakiego masz, czy możesz sobie na niego pozwolić.
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...