Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC za nic, tygodniowy ban na rankedy

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no rozkurwienie totalne sie dzisiaj stalo, gram sobie meczyka normalna gierka dopiero jakas 6 runda a tu mnie wywala i komunikat ze vac wykryl jakeis pliki i ze tam jakies gowno poradniki co zrobic. Nigdy nie mialem nic wspolnego z oszukiwaniem w cs go, ostatnio czyli jakos w ostatni weekend bawilem sie w powiekszanie fpsow czyli standardowo czyscilem komputery programami takimi jak ccleaner i oczywiscie wpisalem komendy tam w ustawieniach uruchamiania takie co mial anonim na yt. Ogolnie mysle ze to przez to bo jak sprawdzalem przed chwila spojnosc plikow gry to zostal 1 niezweryfikowany plik wykryty i teraz jak usunalem wszystko z ustawien uruchamiania to juz tego pliku nie bylo. Niestety mialem juz bana na 24h za wychodzenie z meczu i teraz dojebali mi na calusienki tydzien :) Juz mnie nie obchodzi ten vac bo da sie to jakos wyjasnic ale da sie odwolac tego bana, bo to nie z mojej winy...

Opublikowano

Wina stoi nie po stronie Steam, Valve czy CS:GO - po prostu jakiś pliczek albo się zepsuł, albo był podmieniony pod coś czego VAC nie toleruje, odwołać od banów czasowych się nie da - nawet jak to nie z Twojej winy.

Opublikowano
2 godziny temu, warzecha0 napisał:

usunelles CCleaner ? jesli nie to usuń :) 

mialem CCleaner i podobny problem. Nawet pisze to na stronie steam ze CClaner powoduje bledy

Kliknij Tu - link do tematu steam

Bez przesady, usuwać nie musi wystarczy że proces zamknie po przez menedżer zadań..

76561198375594763.png

Opublikowano
Dnia 2017-6-16 o 06:59, warzecha0 napisał:

usunelles CCleaner ? jesli nie to usuń :) 

mialem CCleaner i podobny problem. Nawet pisze to na stronie steam ze CClaner powoduje bledy

Kliknij Tu - link do tematu steam

Tak, tez zobaczylem ze CCleaner moze to spowodowac, na reszte programow nie zwrocilem uwagi, moze je tez mam ale mysle ze nie. Usunalem i chyba po problemie. 

Jak sprawdzic czy nei mam juz tego vaca? Po prostu wejsc na deathmatch albo uproszczony tak?

Opublikowano

Zwykły serwer powinien wystarczyć, bo wszystkie są chronione VAC'iem pomijając tam jakieś wyrzutki, które próbują na siłę mieć graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...