Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzenie na jakim tsie siedzi dana osoba

Manna;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wiem, że jest taka strona ( możliwe że nie 1 ) na której po wpisaniu czyjegoś nicku czy też id z tsa można sprawdzić na jakich innych serwerach ts3 ta osoba siedziała. Może ktoś wie na której stronie takie coś jest możliwe ?

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano
5 minut temu, Manna;3 napisał:

Witam. Wiem, że jest taka strona ( możliwe że nie 1 ) na której po wpisaniu czyjegoś nicku czy też id z tsa można sprawdzić na jakich innych serwerach ts3 ta osoba siedziała. Może ktoś wie na której stronie takie coś jest możliwe ?

ts3index.com
tsviewer.com

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

@ɴoɴαмe tą 1 stronę niedawno mi ktoś pokazał ale nie wiem albo nie ogarniam jej zbytnio albo tak słabo działa. Szukałem kilka osób co było na moim tsie, wpisałem dokładny nick, id i nic nie wyszukuje, nawet nie pokazuje, że dziś były na moim tsie. O co w tym chodzi? Też słyszałem, że tam jakąś opcję premium można kupić ale gdzie i co dokładnie to pojęcia nie mam :v

;-)

Opublikowano

@Manna;3 jeśli twój serwer nie jest na ich liście, to sie nie pokaże w spisie - logiczne. Sprawdz to i wtedy daj znać :) 

Sprawdz równiez permisje query czy bot ma prawo widzieć :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

znaczy to już nie chodzi nawet by na moim pokazywało ale przykładowo sprawdzałem 1 osobę którą mi ta strona wyszukała, co prawda to było 11.06 ale dobra znalazło jakieś 3 tsy. Ja równiez chodziłem po innych znanych polskich tsach, sprawdzałem po nicku, id i mnie nie wyszukuje na przykład. Słabo coś ta strona działa według mnie . Ta 2 strona co noname podał to w ogóle nikogo mi nie wyszukiwała ;\

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...