Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest tutaj jakaś żywa dusza?

Fret12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest tutaj jakaś żywa dusza z moderatorów?

W dziale metin2 nie dość, że jest syf ( nie działające serwery, prezentacje x2 takie same lub wgl tematy nie związane z publikacjami) są nadal w publikacjach...

Nie dość, że te forum ma lagi jak by stało na vpsie za 20 złotych, to jeszcze nikogo tutaj z moderatorów nie ma.

Pozdrawiam zobaczymy kiedy zdejmą temat o ile zdejmą, bo tu kabaret jak narazie się dzieje, straciliście ludzi na tym forum przez głupie nowe forum, które jest gorsze od poprzedniego.

Opublikowano

Moderatorzy na urlopie zasłużonym. O co tyle hałasu xDDDDDDD

Opublikowano
Przed chwilą, `Mentos napisał:

Odpoczywają przed pracami nad Antarisem, przecież Makin obiecał, że projektu nie porzucą.

Opublikowano

Śmiech na sali co tu się dzieje. W ciągu miesiąca liczba wypowiedzi w tym dziale spadła prawie do zera...

Nie dziwię się, że ludzie nie chcą dawać tutaj prezentacji skoro forum prosperuje jak prosperuje.

Mało ludzi -> Mało prezek, bo po co -> Jeszcze mniej ludzi -> Amen

zandia_sygna.png

Opublikowano
13 godzin temu, `Mentos napisał:

Jeszcze tyle płacone, to trzeba poodpoczywać xD

Opublikowano

szkoda, że to coś już upada, kiedyś wystarczyło wejść na mpc i się wiedziało jakie są serwery, teraz trzeba będzie szukać po yt i fb

tenor.gif

Opublikowano

A dlaczego twórcy serwerów przerzucili reklamowanie serwerów na FB ? Bo mpc upada po tej "aktualizacji" (wolno się ładuje, nie wczytuje wszystkich grafik...)

Opublikowano

Jeśli nie ogarną tego syfu i będzie wciąż brak organizacji. To powoli ludzie będą zmykać i jeszcze ta aktualizacja do nowej wersji. Bez sensu. Lepsza była poprzednia. Szybka, sprawna i stabilna. :P 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Kocham to forum, korzystam od 2012 ale także zauważyłem że umiera, właściciele chyba nic nie robią patrząc na to jak działa (choć nowy wygląd - powiem szczerze bardzo mi się podoba), moderatorzy już w ogóle zaopatrzyli się w dodatkowe chromosomy... Ehh, a szkoda, szkoda. 

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

ty sam jesteś syf, jak dla mnie jest dobrze nikt nic złego ci nie robi jak ci się coś nie podoba to możesz wypierdalać z tego forum, sorry ale wkurwia mnie takie narzekanie nie musisz tu zaglądać tym bardziej że sam robisz syf takimi tematami tyle w temacie pozdro

edit: jakbyś nie zauważył huju zajebany forum walczy już od dłuższego czasu z ddosami

Opublikowano
2 minuty temu, AMBOSS napisał:

ty sam jesteś syf, jak dla mnie jest dobrze nikt nic złego ci nie robi jak ci się coś nie podoba to możesz wypierdalać z tego forum, sorry ale wkurwia mnie takie narzekanie nie musisz tu zaglądać tym bardziej że sam robisz syf takimi tematami tyle w temacie pozdro

Wypierdalac to ty bedziesz w podskokach cwelu zdjęcie ładne, widziałem je na roksie.

Opublikowano
Przed chwilą, AMBOSS napisał:

umyj pizde cioto jebana zaraz ci wyjebie i nie zaśmiecaj forum dowidzenia

Pizde to ty masz pod nogami i pewnie ci stary robi przeczyszczenie lancą z metina.

Pizde to Ci moge zrobić pod okiem jedynie jak chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...