Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi podczas chodzenia po ziemi

Rafik2245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj pobrałem sobię Terraria 1.3.5.3, stworzyłem postać, świat, a na świecie lagi.
Lagi są tylko podczas chodzenia po ziemi, jestem np. 1 blok nad ziemią i idę w bok to już ich nie ma.
Dodam, że miałem już starszą wersję Terrari i tam nie lagowało, a mój brat ma tą najnowszą (1.3.5.3) i może normalnie grać.

Proszę o pomoc, bo nie mogę pograć :(

EDIT:
Już wiem w czym tkwi problem, a mianowicie osiągnięcie Maraton, którego nie mam, natomiast teraz sprawa wygląda tak: Wykonałem te osiągnięcie dzięki jakiemuś poradnikowi na YT (musiałem czekać ok. godzine), wychodzę z gry, wchodzę spowrotem i osiągnięcia nie mam.
Nie mam ochoty czekać kolejnej godziny, pomoże ktoś? :P

Opublikowano

Masz oryginał terrari czy pirata? Spróbuj wyłączyć opcję Multicore Lighting i włączyć Frameskip.

Opublikowano

Masz Terrarie na Steamie czy pirata?

Na Steamie osiagniecie by raczej nie znikło, więc pozostaje kupić Terrarie (do 5 lipca jest za 21zł).

Jeżeli masz lagi możesz zmienić też oświetlenie na Retro (min. brzydsza animacja wody).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...