Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy ekipy do projektu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denaria.png

Cześć. 
Szukamy fajnej, zaangażowanej ekipy do projektu metin2! Serwer jest w trakcie tworzenia, trochę już nad nim siedzimy i będziemy dążyć do prężnego rozwoju projektu.
Jeżeli lubisz siedzieć na forach i angażować się w daną społeczność to apeluję właśnie do Ciebie! Szukamy kandydatów na moderatorów, grafików (pojęcie szerokiego zakresu), redaktorów i innych osób które w jakims stopniu mogłyby się przyczynić do wizji projektu. 
Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej pisz pod tematem lub do mnie na pw! W zakładce o mnie znajdziesz wszystkie informacje gdzie można Nas już znaleźć. c: 

kontakt: pw, gg 62905569 lub jeżeli nie wiesz czy znajdziesz dla siebie posadę wejdź na board.denaria.eu i zapytaj

zapraszamy, administracja denaria.eu

Opublikowano

Kupujemy lepszą maszynę więc na forum się póki co nie skontaktujecie zapraszam na pw lub gg :33

Opublikowano

Spory odzew na gg dostałam xD bardzo miło! póki co nie mamy gdzie się zebrać bo na forum musimy poczekać maksymalnie do 3 dni jeszcze ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie C: zapraszam do kontaktu

Opublikowano

Jakim budżetem dysponujecie ^^? Liczę na poważną odpowiedź :).

Opublikowano
Dnia 19.06.2017 o 14:37, Calienciak napisał:

Jakim budżetem dysponujecie ^^? Liczę na poważną odpowiedź :).

15k+ 

Póki co można zamknąć temat, bo mamy lekkie zamieszanie jeżeli chodzi o pomoc techniczną z formy hostingu. C:

Opublikowano
Dnia 22.06.2017 o 19:42, Ishia napisał:

15k+ 

Póki co można zamknąć temat, bo mamy lekkie zamieszanie jeżeli chodzi o pomoc techniczną z formy hostingu. C:

Myślisz, że ktoś tutaj zamknie cokolwiek?
Nie ma żywej duszy, choćby się waliło i paliło.

GL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...