Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efaja

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chciałabym kupić sobie swoją pierwszą efaje. I mam pytanie. Co jest lepsze e-faja czy box? Zależy mi na tym, żeby to robiło duży dym i było dobrze wykonane + gwarancja. Moglibyście coś polecić? Budzet do 150 zł

1390144171-U592769.png

Opublikowano

za 150 zł możesz kupić isticka pico 75wat (na edymie 159zł) tylko dołóż do tego +/- 30zł akmulator +/- 20zł przesyłka. Na twoim miejscu dozbierał bym trochę hajsu i kupił coś porządniejszego 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Smoke Vape Pen 22, Vaptio, Aio, Ijust S.Dozbieraj sobie 20 zł i kup smok stick v8, to chyba będzie najlepszy wybór

signature.png

Opublikowano

Zdecyduj się człowieku czy chcesz coś pod chmure i dobrze wykonane czy jakieś gówno. W ijustach szybko Ci się przycisk rozwali (nie wiem jak jest w S). Bierz smoka sticka v8, masz 2 grzałki jedna 0.15 druga 0.25 ta pierwsza jest pod chmure a ta druga bardziej pod smak, ale i tak po 2-3 miesiącach z chmury na smak się przerzucisz. Baterii masz 3k mah, 5 ml pojemności atomizera a to jak na pierwszego peta jest praktycznie perfekto.  Smok v8 to jeden z najlepszych a jak nie najlepszy mod na zaczynanie vapowania. 

Opublikowano
20 minut temu, llllllllllllllllll napisał:

Zdecyduj się człowieku czy chcesz coś pod chmure i dobrze wykonane czy jakieś gówno. W ijustach szybko Ci się przycisk rozwali (nie wiem jak jest w S). Bierz smoka sticka v8, masz 2 grzałki jedna 0.15 druga 0.25 ta pierwsza jest pod chmure a ta druga bardziej pod smak, ale i tak po 2-3 miesiącach z chmury na smak się przerzucisz. Baterii masz 3k mah, 5 ml pojemności atomizera a to jak na pierwszego peta jest praktycznie perfekto.  Smok v8 to jeden z najlepszych a jak nie najlepszy mod na zaczynanie vapowania. 

W Ijust S nie ma problemu z guzikiem, tylko problem jest z cieknącym liquidem przez wloty powietrza (bynajmniej ja tam miałem)

signature.png

Opublikowano
Dnia 13.06.2017 o 17:39, momit2 napisał:

W Ijust S nie ma problemu z guzikiem, tylko problem jest z cieknącym liquidem przez wloty powietrza (bynajmniej ja tam miałem)

Potwierdzam oba info.

Z tym cieknącym liquidem to powiem tylko tyle, że przynajmniej mi to nie bardzo ciekło, w zbiorniku nie widać różnicy ale just w ręku czasem się lepił od liquidu xD 

A ja także polecam Justa S'ke, jak dla mnie nie ma lepszego wyboru do 150 zł.

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...