Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupować runy 3 kręgu?

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio na pandach brudas dodał taki post: "Panowie, jako iż już jest pewne, iż Riot zreworkuje runy, i będą one na darmowe (brak użycia IP do unlockowania), chciałbym was spytać co o tym sądzicie, oraz co myślicie o nagrodach jakie mają spotkać graczy, którzy wydali kupę IP na runy. Myślicie, iż jest to krok w dobrą stronę czy też Riot znowu idzie na rękę nowym graczom, aby też zachęcić graczy do większej ilości godzin poświęconej grze (większa ilość smurfów oraz coraz to mniej zniechęconych graczy przed wbiciem 30 poziomu oraz zaraz po). Czy znalazł ktoś też może jakąś małą informację o nagrodach jakie miałyby spotkać graczy za wydane IP na runy? Jestem lekko zróżnicowany jeśli chodzi o moją opinię na temat ten reworku, gdyż jest na pewno kilkadziesiąt tysięcy graczy, którzy grają od sezonu 1/2 wyrzucili setki tysięcy IP na runy oraz nawet część posiadała runy 2,5 Tieru. Prowadząc do końca postu, jak odbieracie rework run i czy ktoś posiada jakiekolwiek źródło informacji (nawet zalążek) o nagrodach jakie mają spotkać graczy za wydane IP na runy?"

Jest jeszcze jakieś dokładne info na temat tego?

Czy opłaca się wydawać ip na runy 3 kręgu czy grać do końca sezonu na tych po 1ip.

Jeśli opłaca się to ile by kosztował dobry komplet run AD/AP?

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że na swoim smurfie mam p3 i nadal mam runy tier 2, więc bez większego problemu na nich możesz wbijać dywizję

Opublikowano

Kup 3 tier, dużo dają, a potem i tak za nie dostaniesz refunda. Zauważ też, że nowe runy wejdą dopiero w nowym sezonie. 

Opublikowano

Możesz kupić runy najbardziej uniwersalne. Jak najbardziej, tylko nwm czy jest sens. W przed-sezonie będzie totalna zmiana systemu (zamiast run będą Perki czy coś w ten deseń). Zawsze to jest zaoszczędzenie kilku kIP.

Opublikowano

Lepiej kupic, potem i tak oddadzą ci IP za ktore pozniej kupisz co chcesz :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...