Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam problem.. Mam pekniety ekran w Iphone 5s i przycisk home.. (niedlugo naprawa)... Dzis siedzialem na telefonie wszystko ladnie dzialalo mial okolo 20-30% baterii. Odlozylem go na 30min.. Wziąłem zeby odblokowac i sie nie włącza a niestety bez działającego przycisku home nie zrobie hard reseta...Jak myslicie zaciął sie poprostu i wystarczy hard reset czy juz padł. Miałem zamawiac przycisk i ekran do wymiany ale w tym przypadku niewiem jak to bedzie... :( 

Napisze jeszcze dodatkowo ze raz zdarzyla mi sie taka sytuacja z 2 tyg temu ale wtedy jeszcze dzialal HOME.. zrobilem Hard reset i wszystko bylo w porzadku ...

Wlaczalem do ladowarki nic.. Podłączyłem do komputera i raz mi wyszedł komunikat ze urzadzenie nie działa prawidłowo tzn. że działa chyba :D 

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 01:08, hayastan napisał:

Witam. Otoz mam problem.. Mam pekniety ekran w Iphone 5s i przycisk home.. (niedlugo naprawa)... Dzis siedzialem na telefonie wszystko ladnie dzialalo mial okolo 20-30% baterii. Odlozylem go na 30min.. Wziąłem zeby odblokowac i sie nie włącza a niestety bez działającego przycisku home nie zrobie hard reseta...Jak myslicie zaciął sie poprostu i wystarczy hard reset czy juz padł. Miałem zamawiac przycisk i ekran do wymiany ale w tym przypadku niewiem jak to bedzie... :( 

Napisze jeszcze dodatkowo ze raz zdarzyla mi sie taka sytuacja z 2 tyg temu ale wtedy jeszcze dzialal HOME.. zrobilem Hard reset i wszystko bylo w porzadku ...

Wlaczalem do ladowarki nic.. Podłączyłem do komputera i raz mi wyszedł komunikat ze urzadzenie nie działa prawidłowo tzn. że działa chyba :D 

Pierwsze słyszę ,że można złamać touch id. Mógłbyś podesłać zdjęcie? Chce to zobaczyć.
Wiesz ,że po wymianie touch id on już nie działa?

Jak mówisz ,że miałeś tak 2 tygodnie temu to może jest okej tylko soft sie wysypał.

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...