Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uSkyblock, a dodatkowe pluginy do niego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy są jakieś dodatkowe pluginy do niego? Cokolwiek =D
W configu znalazłem takie pluginy jak: ActionBarAPI, TitleManager, MVdWPlaceholderAPI - co one robią? To znaczy mniej-więcej wiem, ale np ten ostatni - nie rozumiem do końca.
Tym samym czy na scoreboardstats można umieścić gdzieś level wyspy? Chodzi mi, żeby z /is level pokazywało na TAB lub Scoreboardstats.

Pozdrawiam:)

sygnatura.png

Opublikowano
8 godzin temu, yolinho napisał:

Witam, czy są jakieś dodatkowe pluginy do niego? Cokolwiek =D
W configu znalazłem takie pluginy jak: ActionBarAPI, TitleManager, MVdWPlaceholderAPI - co one robią? To znaczy mniej-więcej wiem, ale np ten ostatni - nie rozumiem do końca.
Tym samym czy na scoreboardstats można umieścić gdzieś level wyspy? Chodzi mi, żeby z /is level pokazywało na TAB lub Scoreboardstats.

Pozdrawiam:)

co do scoreboardu, mozna zrobic dodatkową klase ktora bedzie zmieniala np. "{lvl} = player.getLvl() czy cuus takiego, nie czytalem kodu wiec nw", wrzucasz do eclipse, importujesz islanda, pobierasz gdzies lvle.

JAVA <3

Opublikowano
6 godzin temu, Entify napisał:

co do scoreboardu, mozna zrobic dodatkową klase ktora bedzie zmieniala np. "{lvl} = player.getLvl() czy cuus takiego, nie czytalem kodu wiec nw", wrzucasz do eclipse, importujesz islanda, pobierasz gdzies lvle.

A miał byś może na to czas czy nie bardzo? Limit like :/

Refresh, może ktoś zna jakieś dodatki do tego pluginu + co daje ten co wymieniłem :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...