Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam metod na przejście Wiedźmina 3

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiedźmina 3 przeszedłem już chyba z 20 razy z czego 7 na najtrudniejszym poziomie rozwijając postać pod różne statystyki. Pytanie jest takie jakie polecacie challange co do przejścia? Grałem nie używając płotki, nie craftowałem itemów, nie zbierałem kolekcji szkół. 

Opublikowano

Graj tylko pierwszym zestawem zbroi z Kaer Morhen, zmieniając tylko miecze i na dodatek- Droga, ku zagładzie.

Możesz jeszcze pobawić się w takie coś, że w ogóle nie będziesz ulepszał postaci. No maksymalnie sugestia i tyle. To mogłoby być bardzo trudne. 

Opublikowano
9 godzin temu, aresorek napisał:

Graj tylko pierwszym zestawem zbroi z Kaer Morhen, zmieniając tylko miecze i na dodatek- Droga, ku zagładzie.

Możesz jeszcze pobawić się w takie coś, że w ogóle nie będziesz ulepszał postaci. No maksymalnie sugestia i tyle. To mogłoby być bardzo trudne. 

No ciekawe, ogólnie gra bez znaków to już było coś ale bez ulepszania postaci ;d? Myśle że to może być cholernie trudne ale co tam zobaczymy. Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na geralta gołodupca :D tylko mieczyki mógłbyś nosić, bez eq i bez kuszy 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...