Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] Nowy Prywatny Serwer Dedykowany! [Pl]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko jest na filmie.

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

pierdolenie jak dla mnie 100 projektow a nigdy nic nie zrobione ile było tych zaplanowanych dedykow? a żaden nie istnieje a czy ktoś pieniążki wpłaci to nie wiadomo :)

Opublikowano

hmmm.... :D

Serwer moglby sie nazywac "Universe" tzn Wszechswiat, dlatego ze byl by to najlepszy serwer ;)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

przestań. Zakladacie te tematy po nic. i tak nic z tego nie wyjdzie. Jak juz chcesz tak bardzo to pisz do ludzi na pw a nie temat robisz.

Andrzejt17 Zbiera + a ja zbieram --:)

Więc PROSZE O -- ;]

Opublikowano

Hmmm rodimop moze i by Ci pomógł ale wątpie a PanZuo robi sigharda więc na niego nie licz . To moje zdanie pozdro : *

@Edit Tak wgl mpc jest zerem bez PanaZuo (Ban) ArQuel'a (Ban) i T-00 (Oczywiscie ban )

...

Opublikowano

Chyba nie zapowiadamy serwerów ... ;)

UP ma rację ,napisz coś ...

post-103988-1279197452,31.png

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do podpisu .

Jbc. to ja to wymyśliłem ;> Pobijecie mnie ? Mou strzela warnami ...

Jeżeli nie jesteś POKEMONEM ,daj "-" ,a jeżeli jesteś ... To też daj "-"

dajminusa.png

Opublikowano

Mogę pomóc z serwerem moje GyGy: 23803210

Akurat mam już głowie "szkielet" całego serva, mam na myśli Solidusa którego dawno zapowiadałem ale brak kasy i przynajmniej 2 rdzeni w kompie zmusiło mnie do anulowania projektu.

Opublikowano

Hmm a po co dałes tam kto Ci bedzie pomagał ? Jezeli panzuo tego napewno nie zrobi bo powie ze jestes cwelem z mpc mi tez tak napisal ;]

...

Opublikowano

Hmm a po co dałes tam kto Ci bedzie pomagał ? Jezeli panzuo tego napewno nie zrobi bo powie ze jestes cwelem z mpc mi tez tak napisal ;]

Tylko że pan zuo mieszka blok obok mnie ;) i nie jestem dla niego tylko cwelem z mpc. A -poza tym serwer byłby 50/50. Zbroje 18-48 u handlarzy +ile? zobaczy sie. Bronie na 1 -30 lvl , i inne.

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...