Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wyłącza się podczas grania.

AMee4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z komputerem od niedawna. Podczas grania komputer po prostu się resetuje. Gdy załączam Fife komputer prawie że od razu się resetuje, a przy Overwatchu lub CS'ie po dłuższej chwili grania. Poniżej wrzucam zdjęcia temp. które zdążyłem zrobić zanim komputer się zresetował. Przepraszam że zdjęcia są robione telefonem, ale w przeciwnym razie nie zdążyłbym zrobic screenów.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Opublikowano

wez na podmianke jakis markowy zasilacz i wtedy sprawdz.. nie mowie ze twoj jest zly, ale wszedzie sa wadliwe egzemplarze

sprawdz ram za pomoca memtest86 najlepiej pojedynczo jesli masz wiecej niz 1 kosc

Opublikowano

Też sądzę że to może być zasilacz ponieważ pierwszy raz wybiło mi komputer gdy była burza. Zaraz sprawdzę ram.

Test przebiegł pozytywnie.

Opublikowano

Miałem podobny problem, że podczas grania resetował mi się komputer, wina była po stronie zasilacza..

I w dodatku jeszcze zrobił bym obciążenie 100% sprzętu w OCCT.

76561198375594763.png

Opublikowano

Bardzo dziękuje za pomoc :) Mógłbym prosić jeszcze o jakieś propozycje odnośnie zasilacza? Czy może najlepiej kupić ten sam.

Opublikowano
21 minut temu, AMee4 napisał:

Bardzo dziękuje za pomoc :) Mógłbym prosić jeszcze o jakieś propozycje odnośnie zasilacza? Czy może najlepiej kupić ten sam.

Podaj specyfikację komputera.

Opublikowano
  • Motherboard > MSI Z97 Gaming 3
  • CPU > Intel® Core™ i5-4690
  • GPU > AMD Radeon R9 200 Series
  • RAM > Goodram DDR3 16GB (2x 8GB)
  • Hard Drive > Western Digital Caviar Blue 1TB
  • Obudowa z Zalmana z tego co widzialem ma 4 wentylatorki. 2 większe i 2 mniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...