Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikonki] Autorskie ikonki

RistirDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko mam dla was autorskie ikonki :)

Jak ci się spodobają możesz zostawić + :) 

Administracyjne:

w.pngr.pngh.pngSSA.pngSA.pngNA.png

Rejestracyjne:

woman.pngman.png

Wiekowe:

12.png14.png16.png25.png35.png

Dj:

HDJ.pngvhdj.pngDJ.pngdj2.pngTdj.png

Download:

http://www76.zippyshare.com/v/Sro0xxIm/file.html

Skan:

https://virustotal.com/pl/url/a353cd2feede676ff6d56dc2a82180f60804e5f5864e9f49ebbb83e5f1afe432/analysis/1497170002/

Moje życie. Moje wybory. Moje błędy. Moje lekcje. NIE TWÓJ biznes!
Nie wystarczy chcieć. Trzeba wszystko wprowadzić w życie

BATTLE-TS.PL

Opublikowano

Coraz bardziej wymyślne są te ikonki. Mnie się osobiście te ikonki średnio podobają. Jedyne co jest ładne to te wiekowe i ciemniejsze 'DJ', te jaśniejsze kolory moim zdaniem nie pasują.

Myślę, że jest to kwestia gustu, ostatnie ikonki jakie dodałeś podobały mi sie bardziej. :D 

Jednak plusik za pracę i czekam na więcej! 

Opublikowano
8 minut temu, Maja.. napisał:

Coraz bardziej wymyślne są te ikonki. Mnie się osobiście te ikonki średnio podobają. Jedyne co jest ładne to te wiekowe i ciemniejsze 'DJ', te jaśniejsze kolory moim zdaniem nie pasują.

Myślę, że jest to kwestia gustu, ostatnie ikonki jakie dodałeś podobały mi sie bardziej. :D 

Jednak plusik za pracę i czekam na więcej! 

Dziękuję za opinię a co byś zmieniła w tych ikonkach poza jaśniejszymi kolorami?

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
1 minutę temu, RistirDesign napisał:

Dziękuję za opinię a co byś zmieniła w tych ikonkach poza jaśniejszymi kolorami?

Do wiekowych dodałabym + bo bardziej mi się kojarzy z poziomami/levelami. I w rejestracjach te twarze moim zdaniem są brzydkie - zmieniłabym obrazek ewentualnie dałabym po prostu znaczki. I użyłabym różnych kolorów w administracyjnych niż tylko odcienie granatowego. I wydaję mi się, że to 'W' ma albo dwa odcienie albo cień, a reszta ikonek tego nie ma - ujednoliciłabym. ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Do wiekowych dodałabym + bo bardziej mi się kojarzy z poziomami/levelami. I w rejestracjach te twarze moim zdaniem są brzydkie - zmieniłabym obrazek ewentualnie dałabym po prostu znaczki. I użyłabym różnych kolorów w administracyjnych niż tylko odcienie granatowego. I wydaję mi się, że to 'W' ma albo dwa odcienie albo cień, a reszta ikonek tego nie ma - ujednoliciłabym. ;)

To za jakiś czas zrobię te ikonki od zera :)

BATTLE-TS.PL

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ikonki wykonane ładnie, są czytelne może według mojego gustu nie podobają mi się zbytnio registerki, i ten jasny niebieski w DJ jest moim zdaniem za jasny i trudno odczytać ten biały napis ale moim zdaniem może być :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@RistirDesign jesteś w stanie dorobić ikonkę "Zarządca" lub "Owner"? Czyli "Z" albo "O" :D Będę ci wdzięczny.

A co do ikonek to ładne i przejrzyste, wyróżniają się od większości co mi się podoba.

Opublikowano
14 godzin temu, !х5rnι napisał:

@RistirDesign jesteś w stanie dorobić ikonkę "Zarządca" lub "Owner"? Czyli "Z" albo "O" :D Będę ci wdzięczny.

A co do ikonek to ładne i przejrzyste, wyróżniają się od większości co mi się podoba.

Oczywiście że tak

BATTLE-TS.PL

Opublikowano
8 godzin temu, RistirDesign napisał:

Oczywiście że tak

To poprosiłbym "Owner"i jak będziesz miał oczywiście czas to "VIP", "FRIEND", "ZAUFANY", "YT", "STREAMER", "SPONSOR" oraz "ZAUFANY" :D Będę ci wdzięczny za to :) 

• 3 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Archiwum.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...