Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2mod PL GameGuard

adzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powie mi ktoś jak obejść zabezpieczenia gameguard na PLu? Wyrzuca mnie ciągle z błędem że mam hacki (które mam xd)

z góry dzięki !

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano
4 godziny temu, Ferros® napisał:

Zamrażaj procesy używając, np. Process explorer

Hej, rozwiniesz jakoś tą myśl? :D bo mnie na angielskim serwerze wywala przy każdej aktualizacji

Opublikowano

chodzi u me te procesy gamemon.des i gamemon64.des  zebys jakis programem je zablokowal po odpaleniu i wczytaniu moda.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
28 minut temu, jan.koks napisał:

Pobralem ten program i nie ma tam opcji zamrażania procesów. 

Dokładnie, odmowa dostępu :( 
Sprawdzałem 2 programy i nie da się zamrozić procesu, bo wyskakuje błąd odmowy dostepu (jako administrator właczałem)

Opublikowano

Bo nie masz zamrażać tych procesów w czasie logowania, tylko przy włączaniu metin2 (w czasie ładowania intra, albo jeszcze wcześniej po załadowaniu GameGuarda).

19 godzin temu, jan.koks napisał:

Pobralem ten program i nie ma tam opcji zamrażania procesów. 

Klikasz PPM na proces GameGuard64.des i z pokazanej listy klikasz "Suspend", to samo robisz z GameGuard.des

­Zs8CEbP.png

Opublikowano
Dnia 14.06.2017 o 14:13, Ferros® napisał:

Bo nie masz zamrażać tych procesów w czasie logowania, tylko przy włączaniu metin2 (w czasie ładowania intra, albo jeszcze wcześniej po załadowaniu GameGuarda).

Klikasz PPM na proces GameGuard64.des i z pokazanej listy klikasz "Suspend", to samo robisz z GameGuard.des

Niestety jest odmowa dostępu, nawet jako administrator :(

• Kubek zmienił(a) tytuł na Metin2mod PL GameGuard
Opublikowano
20 godzin temu, Ferros® napisał:

Nie uruchamiaj jako administrator..

O dziwo jako administrator tylko teraz mogę zrobić suspend, ale po chwili wywala "?????", jak zamroziłem tylko gamemon 64 to bot chwilę działał, ale później znów gamehack wywaliło :/

Opublikowano

Udało mi się poprzez zamrażanie gamemon podczas ładowania logo. Nie zawsze wychodzi i wywala ???.
Do tego ciężko jest też włączyć 2 okno metina. Jakieś rady? :))

Opublikowano

Odpal dwa metki, nie loguj się. Wtedy zamroź owy proces.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano
Dnia 16.06.2017 o 13:20, all6ercik napisał:

O dziwo jako administrator tylko teraz mogę zrobić suspend, ale po chwili wywala "?????", jak zamroziłem tylko gamemon 64 to bot chwilę działał, ale później znów gamehack wywaliło :/

Co do "??????????"

To już problem moda, w tym ci raczej nie pomogę.

­Zs8CEbP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...