Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie kosmitów mikrofalówką

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dlaczego było tyle rzeczy o kosmitach a wszystko to nie wiadomo czy na pewno albo nagrywane mikrofalówką w 360p?

Oglądałem sobie teorie spiskowe itp i nic ciekawego nie znalazłem, wszystko to albo przypuszczenia itp.

Coś tam było pod koniec 1900 któregoś roku że dzieci widziały kosmitów w zimbabwe ale czy to prawda to nie wiem.

Albo że nasa streamowała z kosmosu ziemię, i było widać jak statek kosmiczny opuszcza ziemię niby a nagle przerwali transmisję i powiedzieli że mieli problemy techniczne.

Co o tym sądzicie? Skoro niektórzy uważają że NASA ma kontakt z kosmitami, to czemu niby kosmici nie pomogą NASA?

Patrzę że na forum nie ma nic ciekawego, to liczę na wasze opinie. Bez trollów proszę bo ignoruję takie posty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nikt Ci otwarcie nie potwierdzi, że kosmici istnieją. Wiesz co zrobiłoby to z głowami Januszy i Grażynek? Wybuchło by to po prostu media by pękały itp itd. 

Po prostu wydaje mi się, że zwykły normik taki jak ja czy ty albo starsi ludzie by tego po prostu nie pojęli. 

Projekt upadł.

Opublikowano

Taaaaa kosmici. Jak dla mnie wszystkie filmy z "kosmitami" to fake no ale kto wie. Dodatkowo bardzo zastanawia mnie to że to akurat w USA powstało 99% filmów czy zdjęć kosmitów. Jak dla mnie to maszynka do nabijania kasy ale to tylko moje zdanie ;)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Wydaje mi się, że te wszystkie filmy, zdjęcia itp.  to fake, aczkolwiek cholernie mnie ciekawi to tajemnicze miejsce, na które jest nakręcamy niesamowity hype, a mianowicie Strefa 51. Już za młodego gówniana szukał informacji na jej temat. Szkoda, że nigdy nie przyjdzie mi odkryć tego co się tam znajduje. 

Opublikowano
6 godzin temu, Benio21 napisał:

Wydaje mi się, że te wszystkie filmy, zdjęcia itp.  to fake, aczkolwiek cholernie mnie ciekawi to tajemnicze miejsce, na które jest nakręcamy niesamowity hype, a mianowicie Strefa 51. Już za młodego gówniana szukał informacji na jej temat. Szkoda, że nigdy nie przyjdzie mi odkryć tego co się tam znajduje. 

No i właśnie na tym ten projekt polega, że miał zwrócić twoją uwagę. 

Deus vult

Opublikowano
19 godzin temu, xHexi2k17 napisał:

1 Dlaczego było tyle rzeczy o kosmitach a wszystko to nie wiadomo czy na pewno albo nagrywane mikrofalówką w 360p?

2 Co o tym sądzicie? 3 Skoro niektórzy uważają że NASA ma kontakt z kosmitami, to czemu niby kosmici nie pomogą NASA?

1. Do tego pytania mogłoby być tysiące różnych odpowiedzi, jedną byłoby to że, za każdym razem jak ktoś się dogrzebał do tego tematu i zdobył dobry dowód to został zamordowany z ręki rządu za to, że za dużo wiedział.

2. Ja wierzę, że ludzkość miała kontakt już od bardzo bardzo dawna z obcymi ale nikt nie ma prawa o tym wspominać, każdy kto ma informacje na ten temat jest obserwowany, jak by zauważono, że ta osoba dąży w kierunku jakiegokolwiek wycieku od razu dostaje kulkę w głowę.

3. W czym? Dlaczego mieliby? Jeżeli chodzi o urwanie transmisji to jest to możliwe, że technologia obcych to zagłuszyła(nie wiem dlaczego, jak chcesz wiedzieć to porozmawiaj z nimi :D) lub NASA nie dostała uprzedzającego sygnału i zauważyli, że zbliża się niezidentyfikowany objekt a, że takie informacje nie mają prawa wyjścia to przerwano transmisję. Istnieje też ewentualność, że to był fake ale ktoś z NASA chciał w jakikolwiek subtelny sposób(taki aby nikt nikogo o nic nie podejrzewał) chciał przekazać, że obcy istnieją wysyłając dziwny obiekt, wyglądający jak UFO i specjalnie przerwali transmisję aby ludzie myśleli, żę to obcy.

Opublikowano
3 godziny temu, Aerin napisał:

jak ktoś się dogrzebał do tego tematu i zdobył dobry dowód to został zamordowany z ręki rządu za to, że za dużo wiedział.

Kocham te argumenty. 

Deus vult

Opublikowano
1 godzinę temu, Wojciech.. napisał:

Kocham te argumenty. 

Bez kitu, zabiją kogoś bo za dużo wie o "ufokach"? Prędzej każdy go uzna za wariata i znajdzie się tylko nieliczna grupka która w to uwierzy bo jest w tym. 

Projekt upadł.

Opublikowano

Każdy obcy który dotarł by do ziemi, byłby niewyobrażalnie bardziej rozwinięty od naszej cywilizacji. Więc gadanie, że niby złapali jakieś tam ufo to bajki. 

Deus vult

Opublikowano

Pojawiły się lepsze kamerki to i ufo zniknęło 

Opublikowano

Chociaż wierzę, że na innych planetach mogą zamieszkiwać inne "stwory", to wydaje mi się, że niekoniecznie muszą wyglądać jak typowe UFO i poruszać się spodkami.
Taki wizerunek został sprzedany nam w masówce: grach, filmach, serialach, etc. Twórcy, który zauważyli zainteresowanie ludzi pozwalają sobie na "manipulacje",
stąd tyle tych "amatorskich" filmików, z dziwnymi, latającymi obiektami. Jednak temat jest na tyle fascynujący, że żeby wciąż na siebie zarabiać nie możemy poznać prawdy.
A może jest to po prostu niemożliwe? W sumie to wątpię w to, czy ktokolwiek na świecie jest w stanie udowodnić, że UFO naprawdę istnieje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...