Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook - wiadomości prywatne

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

chciałbym się Was zapytać czy jest możliwość zablokowania wysyłania do mnie wiadomości prywatnych przez osoby, których nie mam w znajomych.

Obecnie takie wiadomości trafiają do katalogu Inne, chciałbym całkowicie zablokować taką możliwość. Czy jest to możliwe oraz w jaki sposób mogę to uczynić, gdyż przeszukałem całe ustawienia i nie mogę znaleźć takiej możliwości.

Bardzo proszę o pomoc, DeQUK

CAMDNAx.png

Opublikowano

Odpowiem Ci tylko na jedno pytanie. Tak, jest możliwe zablokowanie wiadomości od osób, których nie masz w znajomych. Jak? Tego już nie wiem.

Jeden gościu miał właśnie zablokowane wiadomości od nieznajomych. Jak to wygląda? Podam z mojego doświadczenia. Wchodzę na profil gościa, który szuka transportu bo napisał to na grupie, chcę wysłać do niego wiadomość prywatną ale okienka z tą funkcją nie ma. Były tylko "Informacje" oraz "Zaproś". Sprawdzałem dla pewności na komputerze i na telefonie. 

Opublikowano

Ustawienia i narzędzia prywatności i ustawić kontakt i wyszukiwania tylko dla znajomych

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
9 minut temu, Ktosiu napisał:

Ustawienia i narzędzia prywatności i ustawić kontakt i wyszukiwania tylko dla znajomych

Mam tak ustawione wszystko na znajomych i dalej jest taka możliwość :(

CAMDNAx.png

Opublikowano

I jest dokładnie tak jak chcesz, wszystko ląduje w folderze INNE i nie ma powiadomień od nieznajomych. Skoro nie chcesz to nie czytać wcale zawartości tej zakładki przecież ci jest niepotrzebna wcale. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...