Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] VPS FREEBSD + SMS JAKA STRONA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam dość taniego vps  freebsd gdzie jest dostępna płatność sms.

Serwer dla 5 osób będzie służył do robienia robienia plików.

POMOŻESZ? DOSTANIESZ LIKE!

Opublikowano

na arubie doładuj sobie konto nawet druczkiem możesz wysłać kase do nich, vps 5zł także opłaca się bardzo.

Opublikowano
12 godzin temu, NaSSTER napisał:

No nw lajk bo tam są tylko przelewy a dobrze by było jakis paysafecard albo sms najlepiej ;d

No to mówię - idziesz do banku lub na pocztę, wypełniasz druczek i hajsik wpłacony :p 

Opublikowano
14 godzin temu, NaSSTER napisał:

No nw lajk bo tam są tylko przelewy a dobrze by było jakis paysafecard albo sms najlepiej ;d

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty, jaki problem widzisz w tym aby pójść na pocztę i wypełnić druczek. Fakt wiąże się to z minimalnym wysiłkiem (nie każdy mieszka przy poczcie) lecz płacisz mniej niż za sms. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Ech Wy mu polecacie mintshosta za sms ale wiecie co? Ja nie polecam tak drogiego VPSa.

Dnia 9.06.2017 o 12:39, NaSSTER napisał:

Cześć, szukam dość taniego vps  freebsd gdzie jest dostępna płatność sms.

Serwer dla 5 osób będzie służył do robienia robienia plików.

POMOŻESZ? DOSTANIESZ LIKE!

U mnie można zrobić wymianę SMS za normalną gotówkę, tylko aktualnie jeszcze moje premium nie jest w pełni sprawne, więc na chwilę obecną polecam VPS z aruba na 2 miesiące za free, a po 2 miesiącach będę miał czynne przelewy SMSowe. 
W moich ofertach nie biorę prowizji dużych jak to czyni mintshost jeśli wpłacisz 30zł, dostajesz ode mnie 20zł lecz jeśli 100zł to ode mnie otrzymujesz 80zl i tak w kółko, tak to SMS. na wszystkie płatności wygeneruję mini fakturę z firmy, na którym mam premium sms i dołączę wniosek poufny itd, więc nie martw się z oszustwami, nie należę do tych i tak legalne, ZUS rzecz jasna co rok PIT za usługi ;) I jak zwykle pamiętaj Vat 0,23% :D

Będę rozkręcał firmę, która będzie miała wszystkie płatności z minimalnymi prowizjami ;) Aktualnie firmę mam zawieszoną na jakiś czas, dlatego biorę usługi z innych firm ;) 
Aktualnie paysafecard również mam, ktoś wpłaca mi np. 20 a ja daję 17zł, no wymiana kosztuje a ja to robię legalize :D przelewy robię błyskawiczne. 
Dla moderatów a zwłaszcza dla tych GM którzy mnie nie trawią:
Post zupełnie zgodny z regulaminem, iż odpowiadam na pytanie oraz oferuje usługę za usługę, więc proszę mi tu nie wlepiać % ostrzeżeń jak to zwykle bywa z wami ;) nic nie sprzedaję ;) 

Jak otrzymać za free VPSa z aruby? lepsze parametry od mintshosta!
Wpierw rejestrujesz się na https://arubacloud.pl a potem na ich stronie na samym dole masz wniosek o voucher, wypełniasz go takimi samymi danymi co przy rejestracji ale podczas rejestracji podaj prawdziwy numer telefonu! to jest dla weryfikacji wymagane. 
Czekasz z 2 dni i masz voucher. Napiszą inni, że czekać będziesz musiał tydzień ale nie wierz im, uwierz mi a będzie ok tylko zrób dokładnie jak opisałem. Inni wpierw wysyłają wnioski o voucher = długie oczekiwanie. Wpierw należy rejestrować się a potem wniosek.
Aktualnie na jakiś czas wsparcie mają ode mnie aruba za co idzie pomoc techniczna dla nowych użytkowników a w mojej ofercie można przedłużać wsparcie ale to już opcjonalne ;) 

Chyba wszystko jasno rozpisane. Myślę, że pomogłem ;) Przeczytaj kilka razy tego posta jeśli jest coś niezrozumiałe.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...