Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor bez wejścia DVI

GranatDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeden monitor podczepiony do wejścia DVI . Mam drugi monitor z tunerem bez wejścia DVI tylko D-SUB vga . Monitor jest nowy więc kable też gdy podczepiania kabel vga do monitora i do komputera to wyświetla brak sygnału próbowałem też tak z drugim monitorem tak samo . Nie wiem czy wejście D-SUB w komputerze jest zepsute czy coś źle jest ustawione w ustawieniach .

Opublikowano

Sprawdziłeś czy na pewno wybrałeś dobre źródło w monitorze? (Na przykład, może się okazać, że podpiąłeś VGA, a monitor działa na źródle DVI, bądź HDMI.) 

Bóg Honor Ojczyzna

Opublikowano
1 godzinę temu, GranatDesign napisał:

Nie do dwóch wejść VGA podpiełem

Wydaję mi się, że nie zrozumieliśmy się. - Miałem na myśli źródło, w sensie aktualne używane przez monitor złącze. Monitor ma wiele wejść, więc ma też wiele źródeł. Każdy monitor może korzystać z 1 źródła jednocześnie. Miałem kiedyś taki przypadek, że młodszy brat przestawił mi źródło z HDMI1 na HDMI2 i mój monitor nic nie pokazywał (za wyjątkiem "brak sygnału"), ponieważ został podpięty do HDMI1.

Bóg Honor Ojczyzna

Opublikowano

Nie wiadomo jakie to wyjście DVI w grafice , tak samo nie wiadomo gdzie to VGA podpięte do integry czy do grafiki. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...