Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer Mod nie działa ?

antek0005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekaj na update.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

kowalsh - czy możesz wytłumaczyć nam wszystkim i jednocześnie pomóc jak naprawić problem z wyskakującymi znakami pytania? byłbym wdzięczny w imieniu każdego kto używa kamermoda. 

pozdrawiam

Opublikowano

ja tyż :)

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

Troll , skoro sam kamer nie dał rozwiązania tylko napisał coś takiego:

"aktualnie są problemy z wyrzucaniem gry"

To znaczy, że to troll, trzeba czekać na update i tyle :)

Opublikowano

Na Tasmanii botów w ogóle nie ubyło. Dziwne nie uważacie ?

Myślę ze ktoś powinien się pochwalić z czego jeszcze korzysta, m2b odpada bo tez sa z nim problemy aktualnie.

Opublikowano

Dobra mod działa, ale nie możecie odpalać funkcji: szybkości ruchu/ ataku i wyszukiwania bossów / metków.  Jak którąś z nich odpalicie, to po jakimś czasie wyskoczą ????.

Poza tym co jeszcze odnotowałem, że jakoś pick-up teraz słabo chodzi.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Sam kamer nie dal rozwiazania bo kurwa wszystko dziala. To znaczy nie WSZYSTKO dziala bo wlasnie przez nie ktore rzeczy w modzie hack wywala z "?"... Pozdro. (U mnie jak odpale sh to wywala ;))

Wiec nie wiem czy u pewnych osob nie bedzie to co innego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
20 godzin temu, kowalsh napisał:

Sam kamer nie dal rozwiazania bo kurwa wszystko dziala. To znaczy nie WSZYSTKO dziala bo wlasnie przez nie ktore rzeczy w modzie hack wywala z "?"... Pozdro. (U mnie jak odpale sh to wywala ;))

Wiec nie wiem czy u pewnych osob nie bedzie to co innego.

U każdego coś innego, bo mi np wylaczenie sh nie pomaga (próbowałem wyłączanie wielu funkcji, ale i tak zawsze wywala). Pozostaje czekać na Kamera.

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Co to za głupie spekulacje, typu wyłącz to, to przez to.. Nie działa? na stronie mod jest informacja, że jest problem z wyrzucaniem. Po co wymyślać jakieś rzeczy, które rzekomo wam pomagają.

­Zs8CEbP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...