Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak będzie wyglądał mój skill po przerwie?

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. w csgo mam Lema  ale chciałbym spytać co by się stało gdybym przestał grać na pół roku czy rok w csa. czy stracił bym tzn  skilla i grał jak silver?  jakby to wyglądało? 

pozdrawiam 

Opublikowano

Nikt ci tego nie powie jeden może mieć zerowy spadek skilla, a drugi może grać trochę słabiej ciężko jest stwierdzić jak będziesz grać za pół roku czy tam rok.. :)

76561198375594763.png

Opublikowano

Kiedyś nie grałem chyba 4 miesiące, zazwyczaj tak mam na początku i w pierwszym meczu zrobiłem 34 fragi także wiesz.. różnie to jest. Teraz już nie gram chyba 5, czy może nawet 6 miesiąc i już się nawet wracać nie chce do tej spierdolonej gry ;p.

Opublikowano
Dnia 8.06.2017 o 09:49, Ememenss napisał:

Kiedyś nie grałem chyba 4 miesiące, zazwyczaj tak mam na początku i w pierwszym meczu zrobiłem 34 fragi także wiesz.. różnie to jest. Teraz już nie gram chyba 5, czy może nawet 6 miesiąc i już się nawet wracać nie chce do tej spierdolonej gry ;p.

czemu spierdolona ?

• xxerorxx zmienił(a) tytuł na Jak będzie wyglądał mój skill po przerwie?
Opublikowano
Dnia 9.06.2017 o 18:01, _eMek_ napisał:

czemu spierdolona ?

BO jest pojebana

Nie gralem rok i z orla na silvku siedze mimo ze otwieralem 40 fragami :v

Jak wbijesz to silvka to przestan grac jak grasz bez teamu

bo tam sa same debile i nie wyjdziesz z rangi

Elo

Opublikowano
7 godzin temu, RAvOO napisał:

BO jest pojebana

Elo

Czyli trochę pasujesz do kategorii ludzi "miałem suprema, ale po zmianie rang nie mogę wyjść z golda". Jak dla Ciebie trzeba mieć team żeby wyjść z silvera gdzie mecze solo się wygrywa to coś z Toba nie tak jest i nie grasz za dobrze. Nawet mogę Ci powiedzieć, że jeśli cokolwiek grasz to można wbić solo globala i nie jest to żadne osiągniecie. Co do tematu skilla nie da się stracić, jedynie po wbiciu na grę możesz jej nie 'czuć' przez jakiś czas (mysz, co robić w danej sytuacji), ale to przechodzi.

Opublikowano
14 godzin temu, NieZnaszMnie napisał:

Czyli trochę pasujesz do kategorii ludzi "miałem suprema, ale po zmianie rang nie mogę wyjść z golda". Jak dla Ciebie trzeba mieć team żeby wyjść z silvera gdzie mecze solo się wygrywa to coś z Toba nie tak jest i nie grasz za dobrze. Nawet mogę Ci powiedzieć, że jeśli cokolwiek grasz to można wbić solo globala i nie jest to żadne osiągniecie. Co do tematu skilla nie da się stracić, jedynie po wbiciu na grę możesz jej nie 'czuć' przez jakiś czas (mysz, co robić w danej sytuacji), ale to przechodzi.

co nie ja to jestem hurr durr

Widac ty w silverze nie jestes bo gdybys byl to bys wiedzial o czym mowie :v

A co do tego ''mialem suprema a teraz nie moge wyjsc...''

To tak to sie dzieje jak na rok korzystasz tylko z pada a potem pierwsze co w cs robisz to turniejowka 

Moja wina bo moglem sobie przypomniec najpierw nwm. Pograc chwile czy cos
Ale yebac. 

Co do silverow to tak jak @UP. 

Izeli dla ciebie latwe to jest jak strzelaja w ciebie bo nie masz kasy na dropa. Strzelaja w ciebie bo nie rashujesz (jak ejstes w CT tylko bronisz BS'a) Strzelaja jak nie posluchasz sie ich rad. Moge jeszcze tak wymieniac.

Albo gdy zostajesz sam (czeste zjawisko bo przecie CT Rush hurrdurr) to ci pierdola 24/7 na majku co masz robic jak masz to zrobic i kiedy masz to zrobic ze nawet w kroki sie nie wsluchasz bo ci jakis rusek pierdoli ze ci matke rucha

Wiec naleze bardziej do kategori ludzi: Otwierasz na kazdym meczu 40 fragami ale nie wygrasz bo grasz z debilami.

Pamietaj ze CS to gra zespolowa i w jedynke gowno zdzialasz

Dlatego ELITO elo

Opublikowano
Dnia 12.06.2017 o 14:58, RAvOO napisał:

BO jest pojebana

Elo

od mge do lem wbilem solo range  co ty gadasz ze solo sie nie da, praktycznie wszystkie moje mmy to solo

Opublikowano
4 godziny temu, RAvOO napisał:

co nie ja to jestem hurr durr

Widac ty w silverze nie jestes bo gdybys byl to bys wiedzial o czym mowie :v

A co do tego ''mialem suprema a teraz nie moge wyjsc...''

To tak to sie dzieje jak na rok korzystasz tylko z pada a potem pierwsze co w cs robisz to turniejowka 

Moja wina bo moglem sobie przypomniec najpierw nwm. Pograc chwile czy cos
Ale yebac. 

Co do silverow to tak jak @UP. 

Izeli dla ciebie latwe to jest jak strzelaja w ciebie bo nie masz kasy na dropa. Strzelaja w ciebie bo nie rashujesz (jak ejstes w CT tylko bronisz BS'a) Strzelaja jak nie posluchasz sie ich rad. Moge jeszcze tak wymieniac.

Albo gdy zostajesz sam (czeste zjawisko bo przecie CT Rush hurrdurr) to ci pierdola 24/7 na majku co masz robic jak masz to zrobic i kiedy masz to zrobic ze nawet w kroki sie nie wsluchasz bo ci jakis rusek pierdoli ze ci matke rucha

Wiec naleze bardziej do kategori ludzi: Otwierasz na kazdym meczu 40 fragami ale nie wygrasz bo grasz z debilami.

Pamietaj ze CS to gra zespolowa i w jedynke gowno zdzialasz

Dlatego ELITO elo

Nie każdy mecz da się wygrać, a jestem pewien że nie robisz 40 killi co mecz. Uwierz mi jest masa ludzi, co przechodziła przez wszystkie rangi grając solo i nie jest to jakieś osiągnięcie. Już nie mówię o tym, że jak by nie patrzeć jesteś kimś z 'wyższej' rangi, a mówisz że trzeba mieć team żeby  silvera wyjść :D Btw polecam mute na niektórych klientów.

Opublikowano
2 godziny temu, NieZnaszMnie napisał:

Nie każdy mecz da się wygrać, a jestem pewien że nie robisz 40 killi co mecz. Uwierz mi jest masa ludzi, co przechodziła przez wszystkie rangi grając solo i nie jest to jakieś osiągnięcie. Już nie mówię o tym, że jak by nie patrzeć jesteś kimś z 'wyższej' rangi, a mówisz że trzeba mieć team żeby  silvera wyjść :D Btw polecam mute na niektórych klientów.

>Silver

>Nie robisz 40 killi co mecz

Wybierz jedno

Oni nie potrafia nawet na seryjki zabijac z Ak czy z emki. Ewentualnie beda ci mowic ''drop sniper plis'' mimo ze nie zabili z tego caly mecz. Wiec prosze 40 fragow (dobra 35-40 srednio) na silverach to bez trudnosci sie robi.

Co do silverow. Trzeba pamietac tez ze jest tam sporo (majac na mysli w ch uj) smurfow z globala wiec tym bardziej sam nic nie ugram.

Co do tych co przechodzili przez rangi. Niektorzy jak grali to kminli gre. A ja po roku korzystania tylko z pada (ps4 i bf4 hehe) przeszedlem na CS'a i pierwsze co to nawet sobie klawiszy nie ustawilem tylko na turnieja sie wyebalem wiec moja wina

Mute mutem ale czasami nawet informacje podaja wiec sie mutac nie oplaca

4 godziny temu, _eMek_ napisał:

od mge do lem wbilem solo range  co ty gadasz ze solo sie nie da, praktycznie wszystkie moje mmy to solo

''od mge''

Takze ten

PS: Ogolnie milo ze w tej jak narazie krotkiej dyskusji nie uslyszalem jeszcze przeklenstw w moja strone i wyzwisk. MPCForum troche takie lepsze

Opublikowano
22 godziny temu, RAvOO napisał:

>Silver

>Nie robisz 40 killi co mecz

Wybierz jedno

Oni nie potrafia nawet na seryjki zabijac z Ak czy z emki. Ewentualnie beda ci mowic ''drop sniper plis'' mimo ze nie zabili z tego caly mecz. Wiec prosze 40 fragow (dobra 35-40 srednio) na silverach to bez trudnosci sie robi.

Co do silverow. Trzeba pamietac tez ze jest tam sporo (majac na mysli w ch uj) smurfow z globala wiec tym bardziej sam nic nie ugram.

Co do tych co przechodzili przez rangi. Niektorzy jak grali to kminli gre. A ja po roku korzystania tylko z pada (ps4 i bf4 hehe) przeszedlem na CS'a i pierwsze co to nawet sobie klawiszy nie ustawilem tylko na turnieja sie wyebalem wiec moja wina

Mute mutem ale czasami nawet informacje podaja wiec sie mutac nie oplaca

''od mge''

Takze ten

PS: Ogolnie milo ze w tej jak narazie krotkiej dyskusji nie uslyszalem jeszcze przeklenstw w moja strone i wyzwisk. MPCForum troche takie lepsze

szczerze to gralem tez na goldach solo i silverach co jakis czas z kolegami, a od mg juz solo

Opublikowano
4 godziny temu, _eMek_ napisał:

szczerze to gralem tez na goldach solo i silverach co jakis czas z kolegami, a od mg juz solo

A ja gram caly czas bez kolegow (kek samotny)

Nie wiem ostatnio mi sie trafiaja fajne ziomki co normalnie strzelaja/komunikuja/jak cos nei wyjdzie to pociesza czy cos. A normalnie jest wszystko co wymienilem. Ale na odwrot

To jest wlasnie na wyzszych rangach. Az sie milej gra

Dzis np gralem se mecza

ja 30 fragow

drugi 13

trzeci 14

czwarty ban na tydzien

piaty ban na 24h

Kazdy z nich mnie strzelal (nie wiem czemu ale co poradze wiem ze jeden mial nick Putin xD)

Tych 2 wlasnie tez pobanowano za strzelanie w Team

Dlatego gry na silverach nie sa latwe  x D 

Ale i tak to kocham <3 

Opublikowano
1 godzinę temu, RAvOO napisał:

Nie wiem ostatnio mi sie trafiaja fajne ziomki co normalnie strzelaja/komunikuja/jak cos nei wyjdzie to pociesza czy cos. A normalnie jest wszystko co wymienilem. Ale na odwrot

Dzis np gralem se mecza

ja 30 fragow

drugi 13

trzeci 14

czwarty ban na tydzien

piaty ban na 24h

Kazdy z nich mnie strzelal (nie wiem czemu ale co poradze wiem ze jeden mial nick Putin xD)

Ale i tak to kocham <3 

widze ze trudne przezycia masz w tej gierce a tak naprawde to jestes po prostu slaby i tyle.

jak masz przerwe w csa i pozniej wbijasz to nie jest tak ze calego skilla straciles, po prostu bedzie ci sie dziwnie gralo, twoj movement i aim straci na jakosci, nie bedziesz mial tego "game sensa" co wczesniej, ale to kwestia paru meczy i grasz tak jak grales.

Opublikowano
1 godzinę temu, Im Bruner napisał:

widze ze trudne przezycia masz w tej gierce a tak naprawde to jestes po prostu slaby i tyle.

jak masz przerwe w csa i pozniej wbijasz to nie jest tak ze calego skilla straciles, po prostu bedzie ci sie dziwnie gralo, twoj movement i aim straci na jakosci, nie bedziesz mial tego "game sensa" co wczesniej, ale to kwestia paru meczy i grasz tak jak grales.

A wy jestescie naprawde debilami xD

Jak mam przerwe i przez ta cala przezrwe gram na padzie to rozkminisz to ze nie panuje wtedy nad myszka czy ci to jakos rozpiac szczegolowo?

I nie. NIe to ze slabo gram. 

Pierwzs po przerwie to turniejowka byla i wtedy nic nie ogarnialem?

Myszka sterowalem jak chuy?

Movementa nie mialem?

NIczego nie ogarnialem bo na padzie sie gra 300 razy inaczej jak PC?

I mnie dalo do silvera?

A z silverami sie grac nie da bo to sa debile?

Kazdy z kim gram wie jak gram.

Zawsze na samej gorze tabeli wiec nie trafiles.

I nie za paki bo paki oddaje.

Kocham jak jakis pros tutaj wbije i bedzie ci mowil jak to jest w tej grze a jak to nie jest x D

Opublikowano
11 godzin temu, RAvOO napisał:

A wy jestescie naprawde debilami xD

Jak mam przerwe i przez ta cala przezrwe gram na padzie to rozkminisz to ze nie panuje wtedy nad myszka czy ci to jakos rozpiac szczegolowo?

I nie. NIe to ze slabo gram. 

Pierwzs po przerwie to turniejowka byla i wtedy nic nie ogarnialem?

Myszka sterowalem jak chuy?

Movementa nie mialem?

NIczego nie ogarnialem bo na padzie sie gra 300 razy inaczej jak PC?

I mnie dalo do silvera?

A z silverami sie grac nie da bo to sa debile?

Kazdy z kim gram wie jak gram.

Zawsze na samej gorze tabeli wiec nie trafiles.

I nie za paki bo paki oddaje.

Kocham jak jakis pros tutaj wbije i bedzie ci mowil jak to jest w tej grze a jak to nie jest x D

nie moj drogi, jestes po prostu slaby i zaakceptuj to, to szybciej sie nauczysz grac i szybciej wyjdziesz z twojego piekla iks de.

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale wez to nawet matematycznie. skoro ty jestes taki dobry to w twoim teamie jest 4 debili a w przeciwnym 5 to jakim cudem nie mozesz wycarrowac?
tutaj tylko jedna odpowiedz chuja grasz a robisz z siebie boga.

Opublikowano
2 godziny temu, Im Bruner napisał:

nie moj drogi, jestes po prostu slaby i zaakceptuj to, to szybciej sie nauczysz grac i szybciej wyjdziesz z twojego piekla iks de.

nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale wez to nawet matematycznie. skoro ty jestes taki dobry to w twoim teamie jest 4 debili a w przeciwnym 5 to jakim cudem nie mozesz wycarrowac?
tutaj tylko jedna odpowiedz chuja grasz a robisz z siebie boga.

XDDDDD

Ty w ogole wiesz jak wyglada gra tam? X D

Z matematycznego punktu widzenia przyrodniczego czy chuy wie jakiego jeszzce

Trudno jest grac z typami ktorzy umra i ci nie powiedza gdzie kogkolwiek widzieli a tu ci 5 na plecy wwala

Trudno grac jak zostajesz sam (dziwne no sam zostaniesz na silverach) a tu ci rusek pierdoli na majku co  masz robic, jak masz to zrobic i kiedy tak ze nie slyszysz krokow 

Ewentualnie nie podniesiesz mu AWP (bo przecze on gud pleja) to cie zacznie fleshowac/molotowy przed ciebie/strzelac/blokowac mimo ze przez caly mecz nie zabil z tego nikogo

Oczywiscie trafiaja sie na siverze osoby normalne. Podaja info. Potrafia strzelac (inni nawet pojedynczymi strzalami nie trafiali a o fullaouto nie mowie kek)

Dlatego mowienie ''jestes slaby hurrdurr'' nie wiedzac jak ktos gra albo jak jego gry wygladaja jest bezsensowne

Wczoraj gralem sobie z czterema osobami. Pierwszy mecz wygrany. Drugi jechalismy ich jak szmaty ale potem klawiature sobie oblalem i nie mialem jak grac. 

A co dziwne? W kazdym meczu otwieralem :O

tutaj tylko jedna odpowiedz chuja wiesz a robisz z siebie boga

Opublikowano

co ty typie gadsz w ogole?
jak wyglada gra w silverze? wbijasz sie na pelnej pizdzie byle gdzie bo te typy movement 0 aim 0 chodza jak jakies boty, jebiesz im hedy zanim sie zdaza ogarnac ze wyszedles w ogole i masz latwa runde. tak wyglada gra na silverze. naprawde trudno :DD
jak mozna sie dac zajsc na plecy? radaru nie masz, ze nie widzisz gdzie twoi padli nawet jezeli nie dadza infa? poza tym na silverze rzadko ludzie nawet shifta uzywaja wiec slychac jak tupia
rusek ci pierdoli na majku? prawy -> mute i masz spokoj po co sie meczyc? i tak pierdoli jakies glupoty i tylko przeszkadza

same wymowki z twojej strony, ktore swiadcza o tym ze nie masz za bardzo pojecia o tej grze.

Opublikowano

Boga to robisz z siebie tylko ty w tym temacie, piszesz jaki ty dobry nie jesteś, co mecz otwierasz, a w silverze siedzisz :D Prawda jest taka, że na tych rangach można grac jak na dmie, bo ludzie tam grają jak boty. Zamiast pisać tu jakieś wywody jak ty masz źle i w ogóle, graj w tego csa więcej to może kiedyś nawet wejdziesz do golda :)

Opublikowano
Dnia 15.06.2017 o 11:42, RAvOO napisał:

XDDDDD

Ty w ogole wiesz jak wyglada gra tam? X D

Z matematycznego punktu widzenia przyrodniczego czy chuy wie jakiego jeszzce

Trudno jest grac z typami ktorzy umra i ci nie powiedza gdzie kogkolwiek widzieli a tu ci 5 na plecy wwala

Trudno grac jak zostajesz sam (dziwne no sam zostaniesz na silverach) a tu ci rusek pierdoli na majku co  masz robic, jak masz to zrobic i kiedy tak ze nie slyszysz krokow 

Ewentualnie nie podniesiesz mu AWP (bo przecze on gud pleja) to cie zacznie fleshowac/molotowy przed ciebie/strzelac/blokowac mimo ze przez caly mecz nie zabil z tego nikogo

Oczywiscie trafiaja sie na siverze osoby normalne. Podaja info. Potrafia strzelac (inni nawet pojedynczymi strzalami nie trafiali a o fullaouto nie mowie kek)

Dlatego mowienie ''jestes slaby hurrdurr'' nie wiedzac jak ktos gra albo jak jego gry wygladaja jest bezsensowne

Wczoraj gralem sobie z czterema osobami. Pierwszy mecz wygrany. Drugi jechalismy ich jak szmaty ale potem klawiature sobie oblalem i nie mialem jak grac. 

A co dziwne? W kazdym meczu otwieralem :O

tutaj tylko jedna odpowiedz chuja wiesz a robisz z siebie boga

Skoncz juz płakać jesli jestes takim katem ze z silvera wyjsc nie mozesz idz na faceity stroluj swoim skillem komuś meczyk xD. Mialem smurfa na silverze gry wygrywalem solo voice enable 0 ,  gralem caly mecz nikt mnie nie attakowal z druzyny  wiec skoncz juz swoje wypociny i idz pocwicz na aim botzach czy na jakim dmie 

Opublikowano
Dnia 14.06.2017 o 20:29, RAvOO napisał:

Dzis np gralem se mecza

ja 30 fragow

drugi 13

trzeci 14

czwarty ban na tydzien

piaty ban na 24h

Ale i tak to kocham <3 

nie chodzi o to ze nie mam kolegow tylko oni maja silvery/goldy a ja wyzsze rangi, bardzo czesto gralem z nimi na smurfie wiec nie gadaj glupot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...