Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - nie mogę zagrać z kolegą

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc generalnie gram se w fife 17 na PC, FUT mi śmiga, WK mi śmiga, ale jak chce zagrać z kolegą to mam cuś takiego:
c1ekVuC.png

Zanim mi powiecie: usuń składy, robiłem to już wielokrotnie i kolega też, nawet cały plik fifa 17 z dokumentów próbowaliśmy usunąć i nadal nic. Generalnie dzwoniłem do EA ale krótko mowiąc mieli mnie w dupie i "nie możemy panom pomóc". Dostałem od nich meila z którego wykonałem wszystkie kroki oprócz ostatniego, co również nic nie zmieniło. Jeśli chodzi o problem z internetem to próbowaliśmy oboje nawet udostępniać internet z telefonów i nadal nie działało. Nie pozdrawiam.

ZEBHwhP.png

Jakieś genialne idee jak to naprawić? Ciekawostka, logując na konto innego kumpla normalnie możemy grać razem, czy to może być problem konta?

Opublikowano

To obaj zainstalujcie grę jeszcze raz. Najlepiej ją zainstalować  z płyt. Twórcy wypuszczają aktualizacje składów poza patchami. Ja nigdy takiego problemu nie miałem.

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...