Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słabo reagujący port USB w Telefonie.

pannikodem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*telefon też sprzęt*

Hej, byłem na warszawskim Comic Conie, posiadałem Telefon w przedniej kieszeni (Samsung Galaxy Note 3, USB 3.0) i powerbanka od tracera w tylniej, urządzenia były podpięte kablem USB 2.0->Micro USB (czyli taki tradycyjny kabel, oryginalny samsunga), przy stoisku pewnego youtubera, były rzucane koszulki, lekko mnie stratowano. Spojrzałem na swój telefon - Wszystko okej, ale raz się ładuje raz nie. Po powrocie do domu, sprawdziłem Powerbanka - cały sprawny, kabel też prawie nienaruszony. Myślałem, że to wina samego kabla, ale jednak nie. Podpinałem do telefonu przeróżne kable (dwa oryginalne [z czego jeden USB 3.0] i dwa nieoryginalne) i telefon z każdym z nich zachowywał się tak samo, tylko pod odpowiednim kątem lub dociśnięciem telefon się ładuje, to dociśnięcie też nie jest stabilne, przesunie się lekko kabel i przestaje ładować. Podpinałem telefon również do komputera, ta sama sytuacja co z ładowaniem. Jakiś pomysł jak to naprawić? Gniazdo zabrudzone? Jest jakiś sposób na domową diagnostykę? Obowiązkowe oddanie do serwisu bez domowych sposobów?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

@ref

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...