Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z powiadomieniami xiaomi MI 4W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z powiadomieniami z aplikacji takich jak messenger, instagram czy snapchat.
Otóż jak ktoś do mnie napisze na messengerze czy wyśle snapa podczas kiedy jestem na telefonie to wszystko normalnie przychodzi itp, 

niestety kiedy zgaszę ekran telefonu na mniej więcej 5 min to same powiadomienia mi nie przychodzą (tylko specjalnie muszę wchodzić w daną aplikacje i dopiero potem się odświeżają wiadomości czy snapy)
po wejście np na messengera pisze "oczekiwanie na sieć" na pomarańczowym tle po czym odświeża się.

Chciałbym tak zrobić aby powiadomienia niezależnie od tego czy mam wyłączony ekran na 40 min czy na parę godzin powiadomienia przychodziły odrazu.
Dodam tylko jeszcze że przy ładowaniu telefonu powiadomienia przychodzą odrazu i jest wszystko normalnie ;)
Oczywiście nie mam żadnego oszczędzania baterii i wszystkie tryby mam bez ogarniczeń aplikacji w tle.

xiaomi 
Numer modelu tel: MI 4W
Wersja MIUM: MIUM Global 8.1

Z góry dzięki za odpowiedz :D!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...