Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem PC

mati262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam poważny problem a mianowicie jeszcze wczoraj wszyskto smigało a dziś zaczela sie patologia z moim pc podczas grania w fife 17  ,2razy i raz na przeglądarce  komputer scioł sie bez pwoodu i trzeba bylo robic reset nw czym to jest spowodowane 

Procesor Intel® Pentium® G4560

(3M Cache, 3.50 GHz)  temperatura ;Core 0 35 stopni ,core 1 35stopni pacage 35stopni

Karta graficzna to AMD radeon r9 200 series ; w spoczynku majac odpalona tylko przeglądarke i aimp3 temeperatura wynosi 40 stopni niekiedy nawet wiecej i dziś zauwazyłem grajac w World of tanks oczywiscie na wysokich temperatura wzrosla do nawet 80 stopni 

i tu moje pytanie co może być nie tak czy jest mozliwosc ze komputer zostal zarażony jakims wirusem czy cos? dodam ze wczesniej nie bvylo takich problemow mogłem grac w tą fife nawet z odpalona przeglądarką i wszystko smigało 

Opublikowano

zasilacz ; Silentiumpc Vero l1 

Karta Radeon r9 270 2gb 

niestety nie mam mozliwosci sprawdzic ;/  w aktualnym momencie odpalony avast,przeglądarka i aimp3 i karta ma 48 stopni..... 

Opublikowano

a nie zalapales czasem jakiegos syfa ktory zazyna ci karte? czy nic nie instalowales od wczoraj? bo te temperatury takie dziwne

jak nie sprawdzałeś na integrze to sprawdz, moze to karta ci ''zamraża'' obraz.

Opublikowano

No właśnie pobiwerałem i boje się że jakiś syf sie pobral jest jakiś sposob tego zwalczyk programem lub cos czy pozostal format?

dodam ze zrobilem zrobiłem skan w cmd komendom sfc /scannow  i na koniec wyszło iż Ochrona zasobów Windows nie wykryła naruszeń integralności

Opublikowano

Jeżeli dawno nie robiłeś formatu, to opłacałoby się go zrobić. Możesz do tego wyczyścić PC i odnowić pasty termoprzewodzące w procesorze i karcie graficznej.

Nie wiemy co pobrałeś/pobierałeś. To, że niestety nie umiesz pilnować co instalujesz (i pobierasz) to tylko Twoja wina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...