Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno konta info

MalyBlondi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktos informacje jak bezpieczne jest kupienie konta od kogoś np z allegro?  Czy on może odzyskać to konto?  Nie chodzi mi o to, ze mnie oszuka nie dając mi danych, bo to mozna zglosic ale przykladowo po 2 miesiacach on sobie moze je odzyskac? O co powinienem zadbać zeby to bylo bezpieczne? 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Powiem Ci szczerze, że może je odzyskać bez większego problemu. Sam kiedyś sprzedałem konto, email został zmieniony także teoretycznie nie miałem dostępu do konta, ale rito działa trochę dziwnie. Wystarczy, że właściciel poda odpowiednie dane i powie coś w stylu "zostałem okradziony" i konto do niego wraca.

Opublikowano

Jeśli posiada informacje na temat konta typu mail, postacie kupione, skiny pierwsze, historie przelewów itd, to kwestia jednej odpowiedzi z formularzu Riot'u i konto jest odzyskane.

Opublikowano

Czyli lepiej gdy chce sobie pograć na innym koncie, to od nowa wylevelowac? Jak kupno będzie tak ryzykowne

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Najlepiej wylevelować konto samemu bo wystarczy podać tylko sam email na którym konto zostało założone i oddają je z buta, więc okradzionym można być bardzo łatwo.

Opublikowano

Bardzo łatwo jest odzyskać sprzedane konto, więc po prostu doładuj rpki za 5 dyszek, kup oba rodzaje XP boostów (stackują się) i leveluj konta od zera.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Nawet jak Cię oszuka, to piszesz do rajotu że konto zostało sprzedane a potem właściciel je odzyskał, oni to łatwo sprawdzą i konto zostanie zbanowane, więc nie wiem czy sprzedającemu się w ogóle coś takiego opłaca.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...