Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Timo aka Dan's aka SirDanUK

Ivern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ogólnie jak nazwa wskazuje, temat założony na temat pewnej osoby. Powiem tak, ze swojej głupoty zostałem oszukany przez tego typa. Nie wchodziłem na mpc itp. nie znałem tej osoby, ani opinii na jego temat.  Serwer metina itp. Wiadomo. Tako. Zapewne jak poprzednicy, miałem wykonać pewną pracę dla tej osoby, gdzie w między czasie zostałem oszukany może i na małą kwotę ale sytuacja miała miejsce. Miał wystartować jego serwer Ashia, po czym chwilę po starcie upadł. Oczywiście za upadnięcie zostałem obwiniony ja. Przechodząc do rzeczy. Szukam ludzi, bądź dowodów do zbiorowego pozwu. Z mojej strony idą 3 paragrafy, m.in zniesławienie, groźby, udostępnianie cudzego wizerunku, do tego dojdzie oszustwo (Art. 212. KK , Art. 191. KK , Art. 190. KK). Szukam dlatego, aby w końcu poniósł konsekwencje swojego zachowania. Nie dość, że oszukuje, grozi DDOS'ami itp. Kradnie, w dodatku zachowuje się jak szczeniak ;) . Jeżeli znajdą się osoby chętne, oczywiście możecie pisać pod tematem :) Wszystkie dowody i osoby się przydadzą :) Musi ponieść konsekwencje :)

Pozdrawiam (tylko nie tego cepa) I dzięki jak coś za pomoc. 

P.S. Możecie także napisać co o tym i o nim myślicie :)

Opublikowano

Poszukaj w Google a znajdziesz w pizdu tematów na tego przydupasa. Swoją drogą jak można dac się oszukać takiemu cepowi o którym była już mowa na kilku forach.

Opublikowano
1 godzinę temu, #Gremsonkowy# napisał:

Poszukaj w Google a znajdziesz w pizdu tematów na tego przydupasa. Swoją drogą jak można dac się oszukać takiemu cepowi o którym była już mowa na kilku forach.

Widzisz, nie każdy siedzi na tyle na internecie, żeby wszystko o wszystkich słyszeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...