Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

kubatoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań odnośnie gry.

1. Dlaczego nie mogę dołączać do pościgów jak policja kogoś goni, żeby jemu pomóc uciec?! wyskakuje mi tabelka w prawym górnym rogu, żeby wcisnąć "Z" ale nie chu(mam gre podstawkę)

2. Jak dodać ludzi do znajomych w grze?

3. Robię te misje "dostarcz skrzynię" złote/platyny itd. i dostaje się za nie auta, czy te fury nie znikną za jakiś czas czy są już moje?(obecnie dostałem Hummera, Astona i Lambo)

4.  Ile można zdobyć tych samochodów z misji odnośnie tych "skrzynek" z pytania 3? 

5. Jak rozdać te pkt premii najlepiej? obecnie dałem -30% za wszystkie auta, full hamowanie i prowadzenie oraz 1pkt wykrywanie wszystkiego w obrębie 550m.

6. Jaki jest max poziom auta?

Opublikowano

1.Nie można tak już jest, że nie dołączysz dopóki kolega nie ucieknie.

2.W Uplay

3.nie znikną

5.To jest kontrowersyjna kwestia zależy co Ci jest obecnie potrzebne, lecz na final game, kiedy już same wyścigi Cię interesują rozdawaj pkt. w samochód (tj.hamowanie, przyśpieszenie i prędkość)

6.1299

Opublikowano
2 godziny temu, zurix11 napisał:

1.Nie można tak już jest, że nie dołączysz dopóki kolega nie ucieknie.

2.W Uplay

3.nie znikną

5.To jest kontrowersyjna kwestia zależy co Ci jest obecnie potrzebne, lecz na final game, kiedy już same wyścigi Cię interesują rozdawaj pkt. w samochód (tj.hamowanie, przyśpieszenie i prędkość)

6.1299

Odnośnie pkt 1. Ale inni mogą na lajcie dołączać jak ja uciekam ze skrzynką i mi pomagać, albo ścigać jako policja. Raz mi się udało dołączyć do tego pościgu, ale nwm jak.

Opublikowano

1. Jeśli chodzi o skrzynki to możesz bez problemu dołączać do pościgów jako rajdowiec (nie posiadając dodatku CAU) albo też jako policjant (z dodatkiem CAU). Domyślnie jest ustawione tak, że dostajesz zaproszenia zarówno jako rajdowiec jak i policjant (bez względu na to czy masz kupione DLC). Wystarczy dostosować ustawienia powiadomień:

The Crew2017-6-8-11-43-47.jpg

The Crew2017-6-8-11-43-7.jpg

2. Bezpośrednio w grze (opcja w lewym górnym rogu nawigacji - "lista ekipy") - możesz wtedy przejrzeć graczy w swojej sesji/ekipie i dodać ich do znajomych. Albo przez uplay (jeśli chcesz dodać gracza którego nie widzisz w grze, ale masz jego nick).

3. Te autka zostają na zawsze.

4. Możesz zdobyć wszystkie pojazdy które są dostępne u dilera (z wyjątkiem aut/motocykli z dodatków - jeśli ich nie posiadasz).

5. Jeśli nie masz dość bucks'ów, żeby wykupić więcej punktów premii warto jest ustawiać je wg. Twoich aktualnych potrzeb, a w razie potrzeby resetować i rozdawać je na nowo (koszty są niewielkie). Przykładowo jeśli jeździsz wyścigi - obowiązkowo powinieneś mieć wymaksowane perki, które podnoszą osiągi Twojego auta, dodają nitro na start itp. (dobrze też mieć premię do zdobywania większej gotówki za PvP/misje). Jeśli wykonujesz testy umiejętności i chcesz zrobić lepszy wynik - wybierz perk, który przyspieszy zdobywanie punktów w testach. Z kolei do kupowania i tuningowania aut nie przyda Ci się żaden z wymienionych wyżej (tutaj istotna będzie zniżka na zakup aut i części).

6. Maksymalnie ulepszony samochód ma 1497 punktów overall (wliczając w to odpowiednio rozdane punkty premii).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...