Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Mu, Propoycje.

Authix

Jaki Exp?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Exp wysoki czy raczej coś old-school.

• 5-15x
      1
    • 200-500x
      1
    • 1000-9999x
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiałem się nad dołączeniem do czyjegoś projektu ale myślę na ponowieniem swojej "działalności".

Posiadałem wiele serverów większość na ver. 97d+99i jeden na 1.04h i jeszcze coś tam na s2. Ale na poważnie chciał bym myśleć o 97d+99i bo tą versję znam na wylot ew. 97j.

Można pomyśleć o czymś na wysokim expie (Pewnie było by więcej graczy )lecz skłaniał bym się przy takiej koncepcji: 

Ver: 97d+99i 

Exp: 5 do 15x

Drop: 25%

RR lvl: 350

Staty zostają lvl po resecie 150-250 brak chinek czy czasu oczekiwania na reset,

Spoty: Myślę że tak lecz nie przesadzone z dobrze dobraną areną :)

Kamyki: Brak, mały drop + mała szansa na kamyki z medali lub box of heaven.

Co myślicie co byście chcieli na czym byście zagrali jeśli bym miał już plan i wszystko zakupię dobry stabilny server VPS.

Mój ostatni projekt miał 50-60 Online RekordMu lecz był niedopracowany + nie miałem wielkiej pomocy przy serverze myślę że tym razem można by było zrobić coś na lata ;)

Strona: EternalMu! 

Opublikowano
9 godzin temu, Authix napisał:

myślę że tym razem można by było zrobić coś na lata ;)

Ta wersja i serwer na lata? Zapomnij.

Opublikowano

Bo ? :) Nie mówię że miał by być to super server z niewiadomo jaką ilością graczy, server lata może stać też z 20-30 Online hehe co pokazują servery jak UG :D 

Strona: EternalMu! 

Opublikowano
2 godziny temu, Authix napisał:

Bo ? :) Nie mówię że miał by być to super server z niewiadomo jaką ilością graczy, server lata może stać też z 20-30 Online hehe co pokazują servery jak UG :D 

Bo ta wersja nie ma w sobie nic ciekawego. Klimat klimatem, ale po jakimś czasie gracze będą chcieli np. s2 czy inny sezon, tak jak teraz na ghostmu :) UG stoi tyle lat, bo ludzie nadal kupują vipy i itemy za PLN.

Opublikowano

To już nie dawne MPC, nie dostaniesz już tutaj szczegółowych informacji a jedynie losowe kliknięcia w ankietę.
Sezon nie wypali, nie oryginalny.

lovo.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Nowe Mu, Propoycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...