Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESPORT-GAME.EU - Wasze opinie

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Cześć i czołem!

Poniżej przedstawiłem Wam filmiki (playlista chronologiczna) ze starej i nowej wersji gry "ESPORT-GAME".

W tym samym dziale istnieje publikacja tego projektu, zaś w tym chciałbym aby było nieco luźniej i byście w nim pisali Wasze propozycje, opinie etc.

Mamy w planach wystartować na wakacjach. Po ukończeniu prac nad grą, rozpoczniemy 2-tygodniowe testy zamknięte, następnie po naprawie ewentualnych błędów upublicznić grę.
Teraz jest ostatni moment, aby poznać Wasze zdanie oraz propozycje co do zmian.
Jako przedmioty w grze będą służyły częsci ze sprzętu komputerowego - w starej wersji gry już jest wstępna wersja tego zrobiona. Niestety ale przepisujemy starą wersję gry pod nową, co w wielu przypadkach wymaga całkowitej zmiany kodu, co zajmuje sporo czasu. Wkrótce kolejne filmiki, gdzie pokażemy przedmioty, walki etc. Stopniowo pokazujemy prace nad kolejnymi zakładkami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 9.06.2017 o 19:30, ZwykłyK napisał:

Myślę, że gra jest dopracowana. Podobają mi się możliwości jak i sam pomysł. Ja zmieniłbym tylko te logo bo strasznie mi się nie podoba.

logo.png
Zatem logo zostało zmienione.

Opublikowano

Gra nie działa..

Nie wiem o czo w niej chodzi, ale chodzi mi po głowie jedna myśl..

ZAJEBIAŚCI TO MUSZĄ BYĆ SPORTOWCY!! :sex:

virtuspro-194162.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...