Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 300zł

KolorowyAbażur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w opisanym tytule wątku, poszukuję słuchawek nieprzekraczających budżetu 300 zł.

Precyzując swoją wypowiedź, poszukuję słuchawek HI-FI bez wbudowanego mikrofonu, najlepiej o dźwięku neutralnym z lekkim podkreśleniem basu i szerszą sceną (opcjonalna charakterystyka). Zrezygnowałem z kilku propozycji, które miałem zakupić, mowa tutaj przede wszystkim o AKG K240, jednak koszta napędzenia tych słuchawek uznałem za nieopłacalne w tym budżecie, a marnowanie ich potencjału i dźwięk, który by się rozjeżdżał, nie satysfakcjonuje mnie. Krótko charakteryzując, poszukuję słuchawek, które swoim brzmieniem przypominają HD 681, ale mają lepiej wykonany kabel i sam wtyk. Spędziłem chwilę przeszukując rynek, ale nie znalazłem nic, co by mnie zachwyciło. Dlatego też kieruję pytanie i równocześnie prośbę tutaj, w celu dobrania odpowiedniej konstrukcji. Zależy mi też, aby koszta napędzenia nie przekraczały ustalonego budżetu ewentualnie 100 zł dopłaty.

Słuchawki, którymi nie jestem zainteresowany w propozycjach: HD 681/B/EVO MK II, Razer Kraken 7.1 Chroma, Creative Sound Blaster, Steelseries Siberia V2/V3, HyperX Cloud Black/II

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój wybór padł na ISK HD9999, są z wyglądu dobrą kopią AKG K240 MK II, brakuje mi tylko welurów i mam zastrzeżenia do użytej gumy, ale reszta prezentuje się naprawdę nieźle, a słuchawki dobrze leżą na głowie, a ich dźwięk nie rozjeżdża się, jedynie co mogę zauważyć to coś, czego całkowicie się spodziewałem, mianowicie grają na średnim poziomie głośności, ponieważ nie mają odpowiedniego napędzenia. 

Temat do zamknięcia, szkoda tylko, że nie znalazł się nikt, kto mógłby mi coś doradzić, ale no cóż; zdarza się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...