Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Joymax/Jcplanet otworzą server only chin. 90 cap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello, this is Silkroad Online Team,

Xian server is going to be opened. Especially, the Xian server provides only chinese character.

You can feel the beginning of Silkroad Online 2005.

Opening Time :
- Tuesday, Jun 7th, 2017.
- Standard Time (GMT+9) : 18:00

[Contents in New Server]

1. Max Level
- Max level is Lv.90 in the beginning. (Only China will be opened.)

2. Fatigue System
★ Fatigue system in order to make better game conditions and prevent Bot.

★ Detail of Fatigue System

[New Server]
- Basic : By 5hours accumulated play time in a day (No Penalty) -> 5~8hours accumulated play time in a day (50% of Exp. Penalties in Quest & Acquisition)
-> After 8hours accumulated play time in a day (0% of EXP. No Quest & Acquisition) -> Kick out after 10 minutes
- VIP and above : By 5hours accumulated play time in a day (No Penalty) -> 5~8hours accumulated play time in a day (50% of Exp. Penalties in Quest & Acquisition)
->After 8hours accumulated play time in a day (0% of EXP. No Quest & Acquisition) -> Kick out (X)
※ Fatigue will be counted when you log in and the accumulated play time will be reset on every 00:00.
※ Fatigue is applied to account base.(Not character base). If you play in many servers with same account, accumulated play time will be calculated into the account.
※ But when you play in original servers and new server, fatigue system will be applied by rule of server policy (Original server and new server).

Myślę, że tłumaczyć tego nie trzeba. Jeśli znajdzie sie pare osób do pogrania moznaby stworzyć polską gildie:D 

Opublikowano

znowu zrobili z tym do bani że nie można będzie być zalogowanym, jakby nie mogli zrobić starego old capa.. 

Opublikowano

jezeli tak jak na ephesus to bez vipa masz 8h gry w tym 4 z 50% exp potem jak sie to skoncz to po 10min dc, potem jak sie zalogujesz to po 10 min dc, trzeba kupywac vip .

Opublikowano

Jestem chętny aby stworzyć postać i grać, popieram Was z tym ,że nie fajnie z ich strony aby wymuszać w ten sposób od ludzi kupienia premium bo inaczej po 8 godzinach DC z gry.-.- No cóż z drugiej strony za coś trzeba płacić , mam nadzieję ,że wielu z Was będzie chciało tam grać i wspólnymi siłami stworzymy jedną dobrą Polską gildie. :1311_thumbsup_tone2:

29979.gif
Opublikowano

Każdy z Was kto założy konto na JC PLANET i za loguje się do gry Silkroad przez to konto dostaje na start w grze 100k sp i sun bronie +5 do 76lvla !! 

Także warto! Polecam ponieważ nie każdy o tym wie , a sporo traci.  Mój nick w grze : Wojownik

29979.gif
Opublikowano

Gra zdechła, nawet jeśli wejdzie sporo graczy to tylko na chwilę.

Limit EXP'a? A mówią o czasach z 2k05...

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Fatigue takie samo jak na serwerze Aeolus, po 8h dostajesz dc jeśli nie masz premki lub minimum SILVER vipa (dotane 300silk). Nawet jak zdojentujesz 392109401 silków to i tak exp kończy Ci się po 8h, tyle że cie z gry nie wywala. Bot który działa to s-bot i phbot - oba płatne. Jeżeli macie więcej pytań pisać do mnie w grze nick DobryChlopak (wbiłem max lv na aeolus więc wiem jak to wszystko działa) pozdrawiam:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...