Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy plikach, utrzymaniu + Doświadczony GM.

Authix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i chciał bym zaproponować swoje usługi jeśli ktoś potrzebuje doświadczonego GM'a + Posiadałem pare swoich serverów głównie na 97d+99i proszę pisać :)

O mnie:

Imię: Tomasz

Skąd: W Polsce z dolnego śląska ale obecnie mieszkam w Irlandii

Jakie mam doświadczenie ? :

Posiadałem wiele serverów Mu Online głownie na ver. 97d+99i ale również robiłem server na 1.04h :)

Strona internetowa: To nie moja bajka :)

Gm: Byłem na wielu serverach GM'em lecz poszczycić się mogę najbardziej byciem GM'em na InfinityMu Online 2k+ online.

Znajomość języka: Oczywiście Polskiego jak i płynnego Angielskiego.

Mu: W Mu gram od 2005r ok.

Co oferuje: 

Mogę być GM'em posiadam wiele wolnego czasu, chętnie jeśli Mu będzie się rozwijało nie  boję się zainwestować w server, również postaram się rozwiązywać inne problemy. Mam dobry kontakt z graczami mogę być również EventMaster'em taką pozycję też  posiadałem :)

Pozdrawiam i proszę pisać tutaj lub na e-mail: [email protected]

Strona: EternalMu! 

Opublikowano

Robimy renowację serwera ThermalMU. 

Poszukujemy chętnych osób do rozwoju przy projekcie. Zapraszam na nasze forum/strone (w obecnej chwili kodzę szablon, więc może się dziwnie zmieniać ).

Szukam aktywnych osób do pilnowania porządku i pomocy przy "ogarnięciu community".

Pozdrawiam i zachęcam do wejścia na forum.

ThermaL

Webginers.pl [STRONY INTERNETOWE] [GRAFIKA KOMPUTEROWA] [SERWERY MU ONLINE]

Opublikowano
Cytat

Mogę być GM'em posiadam wiele wolnego czasu, chętnie jeśli Mu będzie się rozwijało nie  boję się zainwestować w server, również postaram się rozwiązywać inne problemy. Mam dobry kontakt z graczami mogę być również EventMaster'em taką pozycję też  posiadałem :)

Przez 2dni po rozmowie z Thermalem nie byłeś łaskawy stawić się na spotkanie.

lovo.png

Opublikowano

Sorry panowie ale byłem pewny że wysłałem odpowiedź Thermalowi na waszym forum :) Teraz realizuję inny projekt więc pisałem mu na priv iż jednak dzięki za zaproszenie lecz teraz robimy i inna ekipą pewien projekt tak więc nie mam czasu :)

Strona: EternalMu! 

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...