Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostać adminem, i wyczyścić.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie większość mnie zna jako 'dziecko nie udzielające się na forum'.

Tak, może nim jestem ale chciałem troche zrobić z tego 'fora', prawdziwe 'forum'.

Tutaj jest tylko burdel, admini mimo, że są w tematach nic nie robią.

Bym zrobił mniej więcej takie forum jak: www.worldofmmorpg.cba.pl

Przynajmniej było by o czym pisać/gdzie.

Tworzenie takie fora troche zajmuje ale mogę to zrobić.

Zależy mi tylko, żeby nie było tu burdelu, jako się okazuje w Pin Cracke'rze było 3 adminów, i co?

GÓWNO! Nic nie zrobili z tym, uważają, że Detox to ma zrobić, bo on admin, 'ja nie musze tego robić'.

Ja przynajmniej bym coś zrobił, a nie tak jak inni admini. Kokosz buli kase to nie musi niczego robić.

Gówno prawda! Ma takie same zadania jak inni!

Ankiety nie załączam. Styl by się nie zmienił raczej.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Uważam że Aciek powinien zostac MODERATOREM GLOBALNYM forum.

Przynajmniej nie było by takiego burdelu...

Do Admina napisalem 3pm ( do kazdego Admina po 3 PM ) w sprawie moda do dzialu gunz ( nie musze nim zastac ) , na ani jeden nie otrzymalem odpowiedzi....

Jeżeli ma tu tak byc to ja dziekuje.......

Opublikowano

Dobra zrobic wlasne forum to 1.

Ale 2. to aby miec tam ludzi mniej wiecej tylu co tutaj......

Opublikowano
http://nazwa.pl/

zrobisz własne i będziesz adminem

1. Tak, zrobiłem.

2. Domena nie doszła jakimś cudem, ale ja tego nie zamawiałem. Więc (miałobyć http://www.m-rpg.com/) już dawno.

3. Adminem nawet jestem na tym ~.cba.pl i mi to wcale nie przeszkadza.

4. Popatrz na SYF.

#

Down

To jest zrobione specjalnie, jeżeli byś chciał wiedzieć.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

dlaczego wlasnie siebie zaproponowales? na global moda to ja bym dal, np. kilo_kartofli , debugger , lordmakin , kaka albo wojtasek dla mnie oni tez mogli by byc global modem >_> wystarczy dobrze znac zasady forum, miec czas na to noi co najwazniejsze trzeba byc odpowiedzialny x]

2006-2010

Opublikowano
Dać global moda komuś kto fascynuje się tibią - świat musiałby upaść. (bez obrazy ofc)

Tibia. To już dla mnie przeszłość, kilka osób prosiło mnie o 3 projekty który wykonałem ostatni.

Wiem, że dużo jest Noobów (jak to wy nazywacie), ale nie jestem jednym z nich.

A tibia dla mnie to przeszłość, przy okazji gdybym miał lepszego kompa ('OoOoO Kup Se' - Takie odp. są zbędne).

Bym grał w WoW'a, Flyff czy cokolwiek innego niż słabe gry. Debugger, mówisz 'fascynuje' się. Akurat nie, tego nie cierpie.

To tylko twoje poglądy. Gdybym miał lepszego kompa zrobiłbym to ..., a kogo to obchodzi?

Chodzi mi tylko wyłącznie, O POPRAWIENIE STANU FORUM, bo teraz jest prawie 'krytyczne'.

Owszem, ja NIE musze być, nie zależy mi. Ale chcę, żeby to forum NIE BYŁO ŚMIETNISKIEM.

Osoby z którymi gadałem, uważają, że to forum jest naprawdę 'zjebane', to usłyszałem, a po chwili "Nic nikt z niczym nie robi".

Wtedy postanowiłem odrobinkę zadziałać, raportuj posty, NIC to nie da.

#energylove

Żeby tylko...

Opublikowano
ja to zalecam Ci zmienić sygnaturkę, bo błędów masz tyle nawalonych że aż patrzeć nie można.

Kurde wesz że to cytat ?? Oto chodzi że to nie ja pisałem... naucz sie czytać....

....

Opublikowano

Ehh.

Edytowałem swój post.

Temat usuwam, lub proszę o usunięcie.

Opublikowano

wcale tragicznie nie jest, niemal kazda sekcja ma swojego moderatora ktory zaprowadza tam porzadek, a jesli chodzi o pogaduszki to wkoncu to sekcja gdzie rozmawiamy o wszystkim? wiec nie wiem gdzie ty widzisz ten potworny syf ;)

2006-2010

Opublikowano

Taki opryskliwy gowniarz jak ty na pewno nie zasluguje na Administratora tego forum, ale jajko jest zawsze madrzejsze od kury. Baj de łej, zeby kandydowac na administratora trzeba byc na randze globalnego moderatora i miec poparcie u wiekszosci administracji na forum, w tym glownie u samych adminow. My jako administratorzy staramy sie ogarnac wiekszosc rzeczy, ale pomagaja nam takze moderatorzy ktorych czasami wyreczamy z niektorych obowiazkow ( ;) ). Takim aroganckim szumem tylko sam siebie sprowadzasz na dno, i dajesz przyklad wlasnej glupoty. Nie nazywaj tego co robimy gownem, poniewaz jak narazie to ty w tym wypadku robisz najwiecej smrodu wookol siebie. Pomysl nad soba czlowieku, nie jestesmy robotami ani kompletnymi no lifami zeby siedziec tutaj 24h/dobe i sprawdzac doglebnie kazdy dzial, czy nikt nie wrzucil keylogera czy nie zamknal tematu.

card.png

Opublikowano
Taki opryskliwy gowniarz jak ty na pewno nie zasluguje na Administratora tego forum, ale jajko jest zawsze madrzejsze od kury. Baj de łej, zeby kandydowac na administratora trzeba byc na randze globalnego moderatora i miec poparcie u wiekszosci administracji na forum, w tym glownie u samych adminow. My jako administratorzy staramy sie ogarnac wiekszosc rzeczy, ale pomagaja nam takze moderatorzy ktorych czasami wyreczamy z niektorych obowiazkow ( ;) ). Takim aroganckim szumem tylko sam siebie sprowadzasz na dno, i dajesz przyklad wlasnej glupoty. Nie nazywaj tego co robimy gownem, poniewaz jak narazie to ty w tym wypadku robisz najwiecej smrodu wookol siebie. Pomysl nad soba czlowieku, nie jestesmy robotami ani kompletnymi no lifami zeby siedziec tutaj 24h/dobe i sprawdzac doglebnie kazdy dzial, czy nikt nie wrzucil keylogera czy nie zamknal tematu.

Tak zgadzam się, ale pisanie do większości administratorów też nic nie działa.

Proszę po prostu o usunięcie/zamkniecie tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...