Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś potrafi obejść custom clienta?

200mati200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu do sedna. Potrzebuje obejść custom clienta (erpegia.net). Aby dzialal tam elf bot. Czy ktoś potrafi to zrobic? Mogę zapłacić. Musi to byc na tym client ponieważ daje spore profity jego uzywanie.

Opublikowano

Mógłbyś opisać jak dziala ich ten client, jest to zapakowany client ? 
jakies dll ma ? moze to otclient a nie oficjalny tibijski ? 
Rozwin troche !

Opublikowano

Nie znam sie na tym za bardzo. Najlepiej by bylo gdybys sprawdzil. Nie chce Cie w blad wprowadzac. Na erpegia.net jest do sciagniecia ich client. Tak jak juz mowilem. Jesli ktos mi zalatwi na niego najlepiej elf bota chociaz nie koniecznie to moge zaplacic.

Opublikowano
Joł, to znowu ja, z nowym poradnikiem w moim wykonaniu.
Da się zauważyć, że dużo ludzi prosi o sposób na używanie elfbota ng na losie, bo widzi jak inni to robią, właśnie dzisiaj Wam
pokaże sposób, jak oni to robią.

Po przeczytaniu tego poradnika będziesz mógł bocić na każdym serwerze, tylko będziesz musiał dobrać sobie kompatybilną wersje 
Elfbota ng z klientem. Elfbot ng kończy się na tibi 8.6, ponieważ później ekipa elfbota zaprzestała nad nim pracować, nie znam
przyczyny, koniec biadolenia, zaczynamy, Let's Go!

1.Pobranie potrzebnych plików.
#1.Pobieramy program o nazwie Process Hacker 2.27
Download
http://download.komputerswiat.pl/akc...process-hacker
Skan
Skanu nie potrzeba, ponieważ pobieracie ten program z bardzo zaufanej strony.
#2.Teraz pobieramy klienta serwera, na którym chcemy bocić na Elfbocie ng.
Ja przykładowo pobiorę klienta Los'a

2.Uruchomienie Bota.
#1.Najpierw instalujemy program Process Hacker, a później włączamy klienta, po włączeniu klienta uruchomiamy program
Process Hacker. Wyświetli nam się lista procesów, my szukamy w procesach naszego klienta, ja szukam Los'a, więc wciskam literke
,,L", żeby szybciej znaleźć klienta Los'a.

#2.Kiedy go już znaleźliśmy, to klikamy na proces klienta ppm(prawy przycisk myszki), wybieramy ,,Miscellaneous" >,,Inject Dll...".

#3.Po wciśnięciu ,,Inject Dll..." musimy znaleźć folder z naszym Elfbotem, kiedy już go znajdziemy, wchodzimy w niego i wybieramy plik o nazwie
,,elfload.dll", klikamy na plik.

#4.I cieszymy się botem!

szybkie copy - paste :) powinno dzialac

Opublikowano

zaraz testuje i dam znać.

Niestety ten serwer ma podobno wiecej zabezpieczen. Elf sie włącza, ale nastepnie wyskakuje error i client sie wylacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...