Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, mianowicie jest taki problem. 
Chciałbym zrobić tak, aby bossy nie odpychały skillami, bo wiadomo jeżeli boss użyje skilla to odpycha gracza. 

Szczerze nie wiem jak to zrobić sprawdzałem w pliku monster, wiem że ExternalForce odpowiada za to odpychanie, ale we wszystkich motkach bossów są one ustawione na 0, więc szukam pomocy tutaj.
Za pomoc odpale limit ! :)

@edit
Mam też takie pytanie czy da się zrobić coś takiego, aby wszystkie postacie miały ten efekt silnego ciała, że postać nigdy nie upada jeżeli tak to też prosiłbym o pomoc dzięki! :)

Opublikowano
4 minuty temu, PatrykPazdrR8 napisał:

Nie wiem ale mam pytanie czy uzytkownik Patryk "dojcz" pazdro ma firme Patryk Pazdro Klusbedrijf przy

Duinenboschweg 15

?

Podobno pan użytkownik dojcz wyjebał kilka osób w tym pana Krzysztofa. Słyszauem ze pan krzysztof sie wkurwił. Słyszałem że pan dojcz znany jako cloudflare aka maxikk aka audi r8 aka agent cbś będzie ruchany w dupe i że sprawa trafiła na IJO IJO. Życze panu patrykowi wszystkiego najlepszego hihi pozdruwki z lotniska

co xdddddd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...